Fosta dansatoare a Andreei Bălan, la „Chefi la cuțite”. A trăit o adevărată dramă în ultima relație

Fosta dansatoare a Andreei Bălan, la „Chefi la cuțite”. A trăit o adevărată dramă în ultima relație © Captură Video

În cea mai recentă ediție „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenții veniți în fața lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu a fost chiar o fostă dansatoare a Andreei Bălan. N-a venit doar cu preparatul cu care a sperat să impresioneze, ci și cu o poveste dramatică de viață.

Ariadna Savu s-a reorientat spre cofetărie. Dulciurile au devenit pasiunea ei, după ce, timp de câțiva ani, a dansat pentru nimeni alta decât Andreea Bălan.

Relația dramatică a Ariadnei

Acum în vârstă de 32 de ani și mamă a doi copii, Ariadna își bucură prietenii și familia cu prăjituri și tot felul de alte minunății dulci. De tatăl fetițelor ei s-a despărțit acum ceva timp, din cauza violențelor în familie.

„A fost iubire la prima vedere. A fost bine între noi o perioadă, dar cred că și din cauza vârstei… El avea 25 de ani atunci și s-a panicat atunci când a aflat ce urma să vină peste el. Nu prea a știut să gestioneze situația. Au urmat multe certuri, interdicții. Nu aveam voie să mă văd cu diferite persoane. S-a ajuns la violență fizică, din păcate, lucru care m-a făcut să opresc căsnicia”, a povestit Ariadna.

Unde se vede în viitor

Dar și-a revenit repede. Nu o mai avea ea treabă cu dansul, dar se vede pe culmi înalte în viitor. Își dorește să facă cele mai bune produse de cofetărie și să cutreiere prin țară și străinătate.

„Visul meu cel mai mare este să îmi deschis o rulotă cu produse ded cofetărie, produse artizanale cât mai naturale, să merg cu ele prin țară și chiar și prin străinătate, să le iau și pe fete cu mine, să călătorim și să ne bucurăm de ceea ce ne oferă o astfel de posibilitate”, a mai mărturisit Ariadna.

Cum s-a descurcat în fața chefilor, cu preparatul ales de ea – Funkie Choux, un desert cu ananas și piure de căpșune – vezi în clipul de mai jos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro