Axinte, veste bombă! Vulpiţa, invitată la studio-ul lui Florin Peşte să înregistreze o piesă: "Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!" / VIDEO

Axinte, veste bombă! Vulpiţa, invitată la studio-ul lui Florin Peşte să înregistreze o piesă: "Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!" © captură video

A ajuns virală după ce a păşit în platoul emisiunii Acces Direct, iar acum i se deschid toate uşile! Şi-a dorit să devină dansatoare, dar viaţa pare-se că o surprinde tot mai mult! Vulpiţa este la un pas să ajungă... cântăreaţă.

Axinte a văzut-o dansând, dar a şi auzit-o fredonând. Nu i-a plăcut dansul vulpiţei, dar a observat că are ureche muzicală. Aşa că, s-a gândit să pună la cale un proiect de excepţie. Axinte a intrat în direct la Acces Direct şi a anunţat totul!

La studio-ul lui Florin Peşte se petrece totul! Piesa pe care o va interpreta vulpiţa, dacă va accepta propunerea, se va intitula "Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!".

"Nu-mi place cum dansează, dar mi-a sărit ceva în ochi. Are ureche muzicală foarte bună! A fredonat ceva de la Tzancă Uraganu şi eu am gândit ceva! I-a să fac ceva cu aceşti oameni. Mâine am programat... l-am rugat pe Marian Vasile, producătorul de la Piteşti şi pe Florin Peşte să facă o piesă frumoasă! "Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!" Această piesă o să rupă ţara. Eu simt că ea cântă frumoasă. Mâine intrăm în studio şi vineri chiar îi invit pe amândoi la spectacol. Trebuie să beneficiem de viralitatea astea", a spus Axinte la Acces Direct.

Şi doar nu vă gândeaţi că Viorel Stegaru, soţul vulpiţei, va rămâne la spălătorie. Axinte are o propunere şi pentru el: să fie managerul Veronicăi. 

"Viorel o să fie managerul ei. M-am gândit să facă o piesă la Florin Peşte, să facă un videoclip şi să apară pe Youtube! O să facă bani din vizualizări!", a precizat Axinte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro