Bătaie în platoul Star Matinal! Omul de încredere al lui Floyd Mayweather a rămas mască / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bătaie în platoul Star Matinal! Omul de încredere al lui Floyd Mayweather a rămas mască / VIDEO © captură video

Mănuşi de box, pumni, picioare, mişcări specifice - totul, în platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars! Protagoniştii? Să vezi şi să nu crezi! Nu, nu... Flick şi Popescu au stat pe margine. Alte două persoane l-au lăsat cu gura cascată pe Ronald Gavril, omul de încredere al lui Floyd Mayweather.

Platoul emisiunii Star Matinal a fost gazda unei "bătăi" de senzaţie. Ronald Gavril, bărbatul care ştie ce înseamnă boxul şi Roxana Niculae, asistenta care ştie să se facă remarcată! Cu zâmbetul pe chip, asistenta Roxana Niculae "i-a dat bucata" lui Ronald Gavril. Stânga, dreapta, dans combinat cu box şi o rochiţă neagră mulată! 

Ce s-ar mai putea întâmpla? Ei bine... Chef Berry a intervenit şi uite aşa a început a doua partidă! De data aceasta, între Ronald Gavril şi el! Şi înainte să fie dat startul "bătăii", chef Berry l-a luat pe sus pe Ronald Gavril! Să fi fost acest gest un fel de... ameninţare?

Apoi însă, chef Berry a stat mai mult în apărare, cu mănuşile roz la purtător. 

Cine este Ronald Gavril

Ronald Gavril este un boxer profesionist născut la Bacău, în urmă cu 33 de ani. Bărbatul a participatla trei Campionate Mondiale şi la trei Campionate Europene. Legitimat la CSM Bacău, a câştigat medalia de aur la Cupa României la box în anul 2009 şi a făcut furori la două competiţii internaţionale. La Campionatele Mondiale de Cadeţi din 2003 a fost medaliat cu bronz. 

Cariera sa de profesionist începe în anul 2011 când l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. Un an mai târziu, Ronald Gavril s-a mutat în las Vegas. Floyd Mayweather şi Leonard Ellerbe iau propus să semneze un contract cu agenţia de impresariat Mayweather Promotions, iar de atunci, Ronald Gavril continuă să facă senzaţie în acest domeniu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro