Bombă cu ceas în cazul vulpiţei! Confruntare fără precedent, înainte de aflarea rezultatului ADN: "Mănâncă borş!" / VIDEO

Bombă cu ceas în cazul vulpiţei! Confruntare fără precedent, înainte de aflarea rezultatului ADN: "Mănâncă borş!" / VIDEO © captură video

Scânteia pe care Marian a aprins-o, atunci când a spus că e posibil ca el să fie tatăl fiicei Veronicăi, s-a transformat într-o bombă cu ceas. Dacă Viorel e convins că cea mică e sânge din sângele lui, Marian pune la îndoială acest lucru.

Ba mai mult, în caz că testul de paternitate va arăta că fetiţa nu e a lui Viorel, Marian e hotârât să lupte pentru ea, să o crească el. Ceea ce ar fi o lovitură cumplită atât pentru Veronica şi Viorel, cât şi pentru bunica fetei.

Marian vrea să vorbească şi cu soţii Stegaru, dar vrea şi să ştie adevărul! "Am zis doar că este o posibilitate... Dacă este fetiţa mea, vreau să o cresc. Eu nu am niciun copil. Nu sunt trecut pe niciun certificat", a completat Marian.

Cum e şi firesc, şi doamna Ilinca, soacra Veronicăi, este din ce în ce mai nerăbdătoare să afle rezultatul testului de paternitate. 

"Să vedem ce zice rezultatul. Dacă ar vrea să crească fetiţa sau dacă e tatăl biologic, poate are o situaţie materială mai bună şi ar lua fata.... Dar eu fata nu o dau! A cui o fi! Fata a fost crescută de mine şi o voi creşte în continuare. Analiza vorbeşte cel mai sigur", a spus soacra Veronicăi Stegaru.

De cealaltă parte, Veronica Stegaru este convinsă că testul ADN o să arate clar că tatăl biologic al fetiţei este Viorel. 

"Să nu se mai lege de asta! Cu ce drept! Viorel e tatăl fetei! Să nu mai mănânce borş!", a precizat Veronica.

"Vrea să facă rău! Doar atât îl duce capul! (...) O să iasă mult mai rău!", a continuat Viorel, specificând că este 100% sigur că fetiţa este a lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro