Când are loc botezul celui de-al 11-lea copil al lui Nicolae Guţă! "Îi facem casă băiatului". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Când are loc botezul celui de-al 11-lea copil al lui Nicolae Guţă! "Îi facem casă băiatului". VIDEO © arhivă

S-a zvonit că au divorţat şi că Nicolae Guţă cere test de paternitate, dar în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Cristina şi Nicolae Guţă se iubesc la fel de mult ca la început, iar venirea pe lume a băieţelului i-a apropiat şi mai mult. 

Cristina a devenit mămică pentru prima dată în vara acestui an, iar Nicolae Guţă, tată pentru a 11-a oară! Edan, băieţelul pe care îl au împreună îi face fericiţi în fiecare zi. A scăpat de colici, dar în ultima perioadă, micuţul a răcit. 

Potrivit celor spuse de Cristina, Nicolae Guţă e un tată de nota 10 pentru Edan. Chiar dacă vine obosit de la cântări, manelistul are grijă de micuţ şi o ajută şi pe partenera sa de viaţă cu orice este nevoie. 

"Suntem în construcţie cu casa. Îi facem casă băiatului. E foarte bine, dar acum e puţin răcit, îl doare gâtul, a luat din aer ceva. E ceva, o viroză! Dar aşa este bine, am scăpat de colici. Aseară chiar a stat cu el toată noaptea, pentru că era un pic agitat din cauza gâtului. Mă ajută şi nu numai cu el, orice aş avea nevoie! Şi dacă vine obosit, stă cu el toată noaptea sau toată ziua.", a mărturisit Cristina pentru "Agenţia VIP".

"Mă descurc bine, o am pe mama, pe bunica, care mă ajută foarte mult, că altfel nu aş fi putut face faţă. Îţi dai seama, nemaiavând copii, era greu. Şi iubi ştie, dar el fiind ocupat cu cântările şi nefiind zi de zi acasă... Mulţumesc lui Dumnezeu că am un soţ alături de mine din toate punctele de vedere care mă ajută psihic, fizic, din toate punctele de vedere", a mai spus Cristina.

Când are loc botezul lui Edan

În ceea ce priveşte botezul, deşi au spus că-l vor face odată cu nunta, la începutul anului viitor, se pare că acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Nicolae Guţă şi Cristina se gândesc să organizeze botezul lui Edan în luna noiembrie, dat fiind faptul că atunci şi manelistul are ceva mai mult timp liber. 

"S-ar putea să-l facem în noiembrie, este şi el mai liber atunci. Acum are foarte multe cântări, e foarte ocupat, a fost prins.", a mai spus Cristina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro