Când are loc botezul Maysei, fetiţa Deei şi a lui Dinu Maxer! Primele declaraţii despre eveniment

+3 click pentru
galerie

Când are loc botezul Maysei, fetiţa Deei şi a lui Dinu Maxer! Primele declaraţii despre eveniment © arhivă

De când au devenit părinţi pentru a doua oară, Deea şi Dinu Maxer sunt în culmea fericirii! La naştere, în timpul operaţiei de cezariană situaţia s-a complicat, dar totul s-a terminat cu bine. Se bucură de această perioadă în patru şi încep, uşor-uşor, să se pregătească de botez!

La mijlocul lunii octombrie, Deea Maxer a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a dat naştere unei fetiţe superbe, pentru care, alături de Dinu şi Andreas, a ales numele Maysa. Timpul a trecut, iar admiratorii au început să se întrebe când va fi botezul!

Invitat în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, Dinu Maxer a dezvăluit toate detaliile! Când are loc marele eveniment şi câţi oameni vor invita?

Ei bine, botezul nu va avea loc mai devreme de primăvara anului viitor, aşa cum se aştepta toată lumea. Cei doi au hotărât să nu se grăbească cu botezul Maysei pentru că îşi doresc să fie mai uşor pentru copil, în primul rând. Amintindu-şi că Andreas, băieţelul lor, a plâns continuu la botez, pe când avea 3 luni, au ajuns la concluzia că e mai bine să mai aştepte o perioadă. 

Va fi un botez cu fast, dar nu cu mulţi invitaţi, spune Dinu Maxer. 

"Mai amânăm puţin botezul. O să fie la anul, în primăvară. Andreas a fost botezat la 3 luni şi am considerat că a fost botezat prea devreme... Prefer să fie mai uşor pentru copil la botez. Pentru Andreas a fost un stres destul de mare. Andreas a plâns de la început până la sfârşit. Eu, ca părinte, am fost şocat. În plus, vreau şi la petrecere să fie mai uşor... să fie şi mai cald. Vom avea mai puţin de 200 de invitaţi", a declarat Dinu Maxer la Star Matinal de Weekend.

Când se întoarce Deea Maxer pe scenă

Deea Maxer nu are de gând să renunţe la carieră! De Revelion, vedeta plănuieşte să se întoarcă în faţa publicului. "Cariera ei este suspendată până cel puţin de Revelion, când îşi doreşte să revină pe scenă. Eu am intrat înapoi în branşă", a completat Dinu Maxer.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro