Când are loc nunta lui Cătălin Bordea! Dan Capatos „l-a tras de limbă”, în direct

+3 click pentru
galerie

Când are loc nunta lui Cătălin Bordea! Dan Capatos „l-a tras de limbă”, în direct © Instagram

Cătălin Bordea şi aleasa inimii sale, Livia, vor face, în curând, nunta. Evenimentul la care sunt aşteptate aproximativ 80 de persoane este organizat până la cel mai mic detaliu!

Deşi nu a dorit să spună data exactă a nunţii, Cătălin Bordea a răspuns la controversata întrebare: "Cât timp mai e până la nuntă?", de data aceasta pusă chiar de Dan Capatos, în ediţia de luni a emisiunii "Xtra Night Show". 

Iată că, în august, în două-trei săptămâni de acum, va avea loc evenimentul!

"2-3 săptămâni au mai rămas", a spus Cătălin Bordea la Xtra Night Show. 

Unde "fug" Cătălin Bordea şi Livia în luna de miere

Cătălin Bordea spune că iubita lui, Livia, deja are emoţii mari şi abia mai doarme nopţile. De asemenea, Cătălin Bordea a precizat şi că nunta nu va fi una în care se va ţine cont de tradiţii şi că vor pleca în Portugalia, după marele eveniment.

"Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia", a spus Cătălin Bordea la Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro