Prima reacţie a cântăreţului acuzat de abuz de fiica lui Aurelian Preda: "Nu am fost informat oficial". VIDEO

Prima reacţie a cântăreţului acuzat de abuz de fiica lui Aurelian Preda: "Nu am fost informat oficial". VIDEO © captură video

În această săptămână, la "Acces Direct", Ana Maria Preda a povestit că a fi trăit clipe cumplite, la scurt timp după moartea tatălui ei. Tânăra susţine că cel care trebuia să-i poarte de grijă, bunul prieten al artistului, ar fi abuzat-o!

În ultimele clipe din viaţă, Aurelian Preda i-a cerut unui interpret, un bun prieten de-ai săi, să aibă grijă de fiica lui până când aceasta împlinea 18 ani. Doar că, potrivit celor spuse de Ana Maria Preda, acest bărbat nu i-a purtat de grijă, ci ar fi abuzat-o şi ar fi şantajat-o.

Ana Maria Preda este convinsă că ar fi fost drogată, în acea noapte de coşmar, de cel pe care ea îl considera al doilea tată.

Interpretul acuzat că Ana Maria Preda de abuz şi şantaj a avut şi o primă reacţie! Acesta atrage atenţia asupra faptului că "este opinia domnişoarei şi atât". Cântăreţul respinge acuzaţiile şi precizează că nu a fost informat în mod oficial despre anchetă.

"Dragii mei, astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă priveşte. S-a schimbat doar televiziunea! Înţeleg să resping toate acuzaţiile care mi se aduc, este opinia domnişoarei Ana Maria şi atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată şi în scris! Înţeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislaţia penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzaţii, s-au făcut afirmaţii mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac menţiunea că după ce am fost şantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum se încearcă un şantaj mediatic în ceea ce mă priveşte", este mesajul cântăreţului acuzat de abuz de Ana Maria Preda, fiica lui Aurelian Preda.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro