Cătălin de la "Dragoste fără secrete", supărat după ce Carmen l-a jignit. "De ce mă faci tu fraier?"

+2 click pentru
galerie

Cătălin de la "Dragoste fără secrete", supărat după ce Carmen l-a jignit. "De ce mă faci tu fraier?" © captură video

Ediţia de luni seară a emisiunii "Dragoste fără secrete" a început cu cererea lui Cătălin de a pleca acasă. Concurentul susţine că s-a săturat de jignirile iubitei sale, Carmen. Ultima ceartă i-a lăsat un gust amar!

Cătălin de la "Dragoste fără secrete" şi Carmen au ajuns din nou la cutiţe, după ce concurenta l-a făcut "fraier". Tânărul s-a declarat nemulţumit de această situaţie şi, mai mult, sătul, dat fiind faptul că nu este prima dată când pe Carmen "o ia gura pe dinainte". 

"Aş vrea să abandonez această competiţie, dacă se poate. Acum chiar e... De fiecare dată când se enervează mă face fraier, cum îi vine ei la gură. Mă face de... N-am treabă cu nimeni decât că, nu mai pot aşa să continui. Nu mai are rost. M-am supărat, i-am spus că nu se face chestiile astea şi m-a făcut fraier.", a spus Cătălin la "Dragoste fără secrete".

Concurenta a încercat să se apere spunând că a fost o scăpare, dar Cătălin nu pare convins că aceste jigniri vor lua sfârşit prea curând.

"S-a supărat din nou pe mine. Am văzut ceva pe geam, am zis ceva şi s-a supărat... A zis că îl fac de ruşine, m-am scăpat... Am zis să vină să vadă ceva şi la un moment dat stăteam, discutam...Eu eram pe geam când au venit (n.r. cuplu nou)", a completat Carmen.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro