Ce favor i-a cerut Anamaria Prodan lui Abi Talent, când au luat masa împreună: „Uitați-vă la mine cum...”

Ce favor i-a cerut Anamaria Prodan lui Abi Talent, când au luat masa împreună: „Uitați-vă la mine cum...” © captură video

S-au cunoscut prin intermediul lui Adrian Thiess și au făcut multă vâlvă în mediul online când s-au pozat la aceeași masă - Anamaria Prodan și Abi Talent. În acel moment, au comentat multe subiecte, au schimbat opinii și nu în ultimul rând, a venit vorba și de un favor. Cea care l-a cerut a fost chiar impresara!

În plin scandal cu Alex Velea, Abi Talent a apărut pe rețelele de socializare într-o poză cu nimeni alta decât Anamaria Prodan. Zeci de articole au urmat apoi, în presă. Ce s-a discutat la masă? Cu siguranță știți dacă ați urmărit reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului”, de la Antena Stars. 

Ce a atras atenția cel mai mult însă, a fost favorul pe care Anamaria Prodan i l-a cerut lui Abi Talent.

„Uitați-vă la mine cum îi cer un favor unui copil celebru un favor”, și-a anunțat impresara intenția.

„Orice, doamnă!”, a răspuns Abi. 

Anamaria Prodan a continuat spunând că „dacă voi cântați, eu vreau să văd dacă fiul meu poate să facă chestia asta. Fiul meu cântă de rupe! Nu știu dacă are curaj, dar poate dacă vă vede pe voi...”.

Sigur pe sine, Abi Talent a precizat că „oricine poate să facă asta - trap”.

Și totuși, Anamaria Prodan parcă-parcă a rămas suspicioasă. „Nu știu dacă fiul meu poate să facă genul ăsta de muzică, e o chestie vorbită la voi, nu?”, a mai spus impresara.

Ca să o asigure că ceea ce spune este adevărat, Abi Talent a specificat că „în stilul ăsta contează mai mult atitudinea, vorbele”. Cu siguranță, știind de faptul că familia Prodan-Reghecampf stă bine de tot la atitudine!

Rămâneți pe Spynews.ro pentru cele mai tari știri mondene și pe Antena Stars, în fiecare duminică, de la ora 19:45, pentru a afla cele mai picante detalii din viața Anamariei Prodan și a familiei sale, la „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro