Cea mai şocantă acuzaţie a vulpiţei! Fostul naş a vrut să o abuzeze? / VIDEO

Cea mai şocantă acuzaţie a vulpiţei! Fostul naş a vrut să o abuzeze? / VIDEO © captură video

Veronica şi-a făcut curaj şi a povestit, cu lux de amănunte, cel mai dureros moment din viaţa ei. Veronica abia a reuşit să scape de cel care ar fi trebuit să-i fie părinte spiritual fiicei sale!

Îl acuză pe cel care ar fi trebuit să-i fie naş fiicei sale că ar fi încercat să o... abuzeze! Este mai şocantă declaraţie, pe care Veronica Stegaru a făcut-o zilele acestea. Iar dezvăluirile ei nu se opresc aici! Veronica povesteşte, pas cu pas, ce s-a întâmplat în acea zi.

Când toată lumea credea că lucrurile încep să se aşeze, iar Veronica şi Viorel Stegaru să se bucure de o viaţă normală, a apărut o altă dezvăluire şocantă! Soţia vulpiţă susţine că cel mai greu moment din viaţa ei a fost atunci când fostul naş a încercat să o violeze.

Vulpiţa a povestit la Acces Direct că bărbatul a atins-o, iar Viorel a observat încercările sale!

"Mă atingea. A observat soţul meu, a vrut să-i spună, dar l-a lăsat în pace. Soţul a vrut să-i spună naşei, dar s-a abţinut ca să nu iasă mesaj", a spus Veronica Stegaru.

Despre ei, vulpiţa a mai spus că au ajutat-o doar când au scos copilul din spital. Trebuia să-i şi cunune, dar dintr-un motiv necunoscut, nu au mai vrut să o facă. 

"Ei m-au ajutat când au scos fata din spital. De atunci, mi-au spus că mă cunună, apoi că nu...", a continuat vulpiţa.

Tânăra din Vaslui ar fi încercat să-i povestească totul şi soţiei bărbatului, dar când Viorel i-a spart telefonul, a lăsat totul aşa. Lacrimile ei însă, au continuat să curgă!

"Aveam un telefon cu butoane şi i-am povestit că a venit naşul peste mine... Am vrut să-i spun şi naşei, dar soţul mi-a spart telefonul. Soacra mea a spus că îl bătea în casă!", a continuat Veronica Stegaru.

Pentru verdictul detectorului de minciuni, rămâneţi cu ochii pe Acces Direct şi pe Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro