Cel mai mare admirator al soților Stegaru, sfaturi din suflet! Bărbatul din Vaslui încearcă să le salveze căsnicia. „Dragoste cu forța nu este, dar se poate forma” / VIDEO

Cel mai mare admirator al soților Stegaru, sfaturi in inimă! Bărbatul din Vaslui încearcă să le salveze căsnicia. „Dragoste cu forța nu este, dar se poate forma” / VIDEO © Captură Video

Veronica și Viorel pare să fi ajuns în pragul despărțirii. Pentru a le salva relația, Ionel, un bărbat din Vaslui, declarat cel mai mare fan al cuplului Stegaru, le-a dat câteva sfaturi din suflet!

De curând, Veronica și Viorel Stegaru au avut parte de o vizită cu totul și cu totul specială. Un bărbat tot din același județ, Vaslui, a străbătut drumul până la București pentru a le da câteva sfaturi celor doi soți și pentru a le oferi un cadou inedit.

Fără să mai piardă timp, bărbatul din Vaslui a scos vioara și le-a cântat acestora câte o melodie. Ba mai mult, acesta l-a învățat pe Viorel cum să cânte la frumosul instrument.

Pentru că vizita a fost scurtă și bărbatul a considerat că nu și-a dus minisunea până la capăt, bărbatul a sunat astăzi la „Acces Direct” pentru a le mai spune câteva cuvinte soților Stegaru. 

Acesta le-a transmis că familia pentru el este un lucru sfânt și că nu trebuie să se despartă doar de la câteva certuri. Tot el a spus că unul dintre motivele neînțelegerilor dintre Veronica și Viorel ar putea fi din cauză că Vulpița e mai tânără.

„Pentru mine familia este sfântă. Familia Stegaru trebuie închegată. (...) Fiind mai tânără... și soția mea e mai tânără cu 7 ani decât mine și femeile vor mai mult. (...) Familia Stegaru e în formare, e o familie tânără”, a spus bărbatul la Acces Direct. 

În continuare, bărbatul din Vaslui a spus că el crede că cei doi se vor împăca, doar că este nevoie de înțelegere.

„Când și-or face un cuibar al lor, atunci vor fi o familie normală. La Viorel mai este de lucru și Viorel va înțelege, dar să mai țină și ea de el. (...) Dragoste cu forța nu este, dar se poate forma”, a continuat acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro