Celia, adevărul despre zvonurile legate de divorţ: "Mi-a trecut prin cap să mă despart de soţul meu"

+3 click pentru
galerie

Celia, adevărul despre zvonurile legate de divorţ: "Mi-a trecut prin cap să mă despart de soţul meu". VIDEO © captură video

În urmă cu câteva luni, s-a zvonit că Celia şi soţul ei sunt la un pas de divorţ! De-a lungul timpului artista a fost discretă privind acest subiect, dar acum a spus lucrurilor pe nume, la Antena Stars. E adevărat sau nu?

O bună perioadă de timp, Celia a locuit în Australia, alături de familie. A revenit în muzică şi este pregătită de orice provocare, dar pe primul loc rămân tot cei dragi. 

Celia a dezvăluit că singura problemă pe care a avut-o în relaţia cu soţul a fost alegerea între România şi Australia. La un moment dat, chiar s-a gândit că va ajunge să divorţeze, dar a rămas doar un gând! Între ea şi soţul ei, acum totul este roz.

"România-Australia a fost singura noastră problemă în relaţie. Eu trăgeam spre România, el spre Australia. Mie îmi era foarte frică de faptul că asta ne poate duce la despărţire la un moment dat. Mi-a trecut prin cap şi asta...", a declarat Celia în platoul emisiunii Star Matinal. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro