Chefi la cuțite, 17 martie 2025. Povestea concurentului care a mâncat sticlă în fața juraților. Cine e Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 18.03.2025 la 10:24
Actualizat pe 18.03.2025 la 10:24
În ediția cu numărul 4 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 15, un concurent i-a lăsat mască pe jurați. Bărbatul a mâncat sticlă și a stins țepușe în flăcări cu gâtul. Care e povestea lui Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks.

Povestea concurentului care a mâncat sticlă în fața juraților
captura Antena1
- Bărbatul care a șocat jurații cu trucurile sale
- Povestea concurentului care a mâncat sticlă
În episodul cu numărul 4 al sezonului 15 Chefi la cuțite, episod difuzat pe data de 17 martie 2025, Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks, a gătit pentru jurați, dar a pregătit și un moment artistic care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru chefi.
Povestea concurentului care a șocat jurații cu trucurile sale
Yann Euzenne, cunoscut drept Ian Freaks, a încercat să îi surprindă pe chefi cu o rețetă de Ratatouille.
Bărbatul a dezvăluit că a crescut la circ și după ce s-a descris ca fiind „un artist al bucătăriei”, le-a dovedit juraților că are și alte talente. A mâncat sticlă și bucăți de mâncare în flăcări și a stins țepușe în flăcări cu gâtul.
Întrebat de jurați dacă a avut vreodată vreun accident în timpul unor astfel de prestații, Yann Euzenne a spus că da.
Bărbatul i-a cucerut pe jurați cu preparatul său și a obținut un cuțit și șansa de a merge mai departe.
Care e povestea lui Bogdan Iancu, românul care a cucerit-o pe Kim Kardashian cu risotto-ul său
Bogdan Iancu spune că, în calitate de sous chef într-un restaurant exclusivist din West Hollywood, a avut ocazia să servească clienți de renume, printre care și celebrele surori Kardashian. Pe Kim Kardashian chiar ar fi cucerit-o cu risotto-ul său.
„Prima dată am intrat în bucătărie la 16 ani. Am visat să ajung în America și s-a întâmplat și asta: am lucrat în New York și în Los Angeles. Am fost sous chef într-un restaurant important din West Hollywood, unde se numărau și nume celebre printre clienți, așa cum au fost surorile Kardashian. Prima dată, Kim Kardashian și-a comandat risotto-ul cu cremă de sparanghel făcut de mine. Toată săptămâna a venit apoi și a comandat doar acel risotto.”, a spus Bogdan Iancu la Chefi la cuțite.