Chefi la cuțite, 25 noiembrie 2025. A șasea amuletă a fost pusă în joc de Irina Fodor. Ce probă dificilă au primit cei patru chefi
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 25.11.2024 la 23:25
Actualizat pe 26.11.2024 la 00:42
Competiția devine tot mai strânsă pe zi ce trece! Chefii încearcă să demonstreze că sunt cei mai buni și reușesc să obțină cât mai multe amulete care le vor face parcursul mai simplu, odată ce vor avea echipe. Irina Fodor a venit cu o mare provocare pentru ei, iar degustătorul este o personalitate importantă din România.
- A șasea amuletă a fost pusă în joc de Irina Fodor
- Ce probă dificilă au primit cei patru chefi
Irina Fodor a pus în joc a șasea amuletă pentru cei patru chefi care își doresc să fie cei mai buni. Proba anunțată este foarte dificilă, fiind nevoiți să gătească cu un număr redus de ingrediente. Invitatul care va degusta mâncarea este o personalitate importantă în România, mai ales în industria de fashion.
Ce prevede a șasea amuletă
Competiția Chefi la cuțite devine tot mai acerbă, iar jurații se întrec pe ei cu preparate gustoase pentru a acumula cât mai multe amulete. Pe de altă altă, oferă și cuțite concurenților care gătesc senzațional și le încântă papilele gustative.
Irina Fodor le-a prezentat chefilor amuleta a șasea care a fost pusă în joc. Câștigătorul o poate folosi în orice momente în competiție și îi va încurca pe rivali, încetinindu-le ritmul.
Chefii au avut parte de o mare surpriză. Proba a fost una dificilă, mai ales că ingredientele pe care au trebuit să le folosească au fost reduse. Printre ele s-au numărat lactatele, zarzavatul, carne fiartă, iar uleiul într-o cantitate redusă.
Invitatul special care va degusta preparatele chefilor este o persoană importantă în România. Aceștia au considerat că va fi o provocare și mai mare după ce au aflat că din farfuriile lor va mânca designerul Cătălin Botezatu.
Cum au reacționat chefii
Chefii au considerat că va fi o mare provocare rețeta pe care o au de făcut. Richard Abou Zaki este convins că designerul a avut ocazia să guste diverse bucătării internaționale, astfel că preparatul trebuie să fie special.