Chefi la cuțite, 7 aprilie 2025. Care e povestea Elenei Bratu. Tânăra are o diplomă de patiser obținută la școală franceză de gastronomie Le Cordon Bleu

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 07.04.2025 la 23:40
Actualizat pe 07.04.2025 la 23:40
În episodul din 7 aprilie 2025 al emisiunii Chefi la cuțite, Elena Bratu, o tânără talentată cu o diplomă de patiser obținută la renumita școală franceză de gastronomie Le Cordon Bleu, a impresionat jurații cu un desert rafinat: Semifreddo.
- Elenei Bratu a reușit să îi impresioneze pe jurați cu preparatul său
- Tânăra are o diplomă de patiser obținută la școală franceză de gastronomie Le Cordon Bleu
Care e povestea Elenei Bratu
Elena Bratu a reușit să îi impresioneze pe jurați cu o combinație perfectă de tehnică și creativitate, demonstrându-și abilitățile în prepararea unui desert elegant și delicios.
Tânăra, care deține o diplomă de patiser obținută la prestigioasa școală franceză de gastronomie Le Cordon Bleu, a gătit un desert rafinat: Semifreddo.
Elena Bratu a reușit să ia patru cuțite de la Chefi. Concurenta a spus că dacă ar merge mai departe și-ar dori să facă parte din echipa lui chef Alexandru Sautner.
Adrian Doroftei a gătit pentru jurați în ediția din 7 aprilie
Adrian Doroftei a gătit pentru jurați în ediția Chefi la cuțite din data de 7 aprilie. Fiul campionului mondial la box Leonard Doroftei și-a pus abilitățile la încercare în fața celor patru mari chefi.
„M-am ocupat de produsele internaționale la bordul Air Canada și am făcut designul de produse culinare împreună cu Chefii.(...) Să ajung în echipe cred că ar fi oportunitatea perfectă. (...) Cred că aș alege echipa lui Richard. (...) Nu am gătit niciodată pentru cineva dinafara cercului meu restrâns de prieteni și a familiei.", a spus Adrian Doroftei.
Fiul lui Leonard Doroftei a reușit să îi impresioneze pe jurați și să ia patru cuțite.