Cine este Tal Berkovich, cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu la Chefi la cuțite! Povestea concurentei din Los Angeles
De Ilinca Lunca.
Publicat pe 27.11.2025 la 00:23
Actualizat pe 27.11.2025 la 00:23
Tal Berkovich este cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu în sezonul 16 la Chefi la cuțite. Concurenta a venit direct din Los Angeles, alături de prietena ei, Alina Pușcău, să îi împresioneze pe jurați cu talentul la gătit. A reușit, pentru că a primit un loc direct în echipe. Iată care este povestea ei!
Tal Berkovich este cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu în sezonul 16 la Chefi la cuțite.
Antena 1
- Tal Berkovich are 40 de ani și este din Los Angeles
- Cum și-a descoperit pasiunea pentru gătit
Chef Ștefan Popescu și-a ales cuțitul de aur în sezonul 16! Tal Berkovich l-a convins să îi ofere un loc în echipa sa, la Chefi la cuțite. Concurenta are o poveste demnă de scenariul unui film, iar pasiunea pentru gătit a jucat un rol esențial.
Cine este Tal Berkovich, cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu la Chefi la cuțite
Tal Berkovich are vârsta de 40 de ani, este din Los Angeles și a ajuns la Chefi la cuțite datorită prieteniei sale cu Alina Pușcău. Concurenta s-a înarmat cu încredere și curaj și a făcut pasul cel mare.
În prezent, Tal Berkovich lucrează ca holistic chef, dar este și actriță. Concurenta s-a născut în Israel, însă s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește în prezent.
În copilărie, Tal Berkovich a fost balerină, însă un accident grav i-a schimbat traiectoria vieții. Din cauză că nu a mai putut să facă performanță în balet, concurenta s-a mutat în Milano, unde a început o carieră în modeling.
După ce a terminat facultatea în Londra, Tal Berkovich s-a mutat în Los Angeles din dorința de a deveni actriță.
Cum și-a descoperit pasiunea pentru gătit
Concurenta are o poveste dureroasă în ceea ce privește pasiunea ei pentru gătit. În urmă cu mai mulți ani, Tal Berkovich a fost diagnosticată cu o boală autoimună, motiv pentru care a fost nevoită să își schimbe alimentația.
Din dorința de a se putea bucura în continuare de preparatele pe care le iubește, concurenta a decis să își creeze propriile rețete, iar astfel și-a descoperit pasiunea pentru gătit.
Ce a gătit Tal Berkovich la Chefi la cuțite
Tal Berkovich le-a pregătit juraților un desert sofisticat și un preparat românesc. Este vorba despre mille-feuille de sfeclă roție cu caviar de mărar, un preparat care le-a fost dedicat tuturor mamelor din România, dar și despre papanași fără gluten cu vată de zahăr.
Chefii au fost impresionați de preparatul gătit de Tal Berkovich, iar Ștefan Popescu a decis să îi ofere cuțitul de aur. Astfel, concurenta a ajuns direct în echipa juratului.



