Costas de la "Insula Iubirii" recunoaşte ilegalităţile povestite de Geanina: "Am crezut că putem înmulţi banii". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Costas de la "Insula Iubirii" recunoaşte ilegalităţile povestite de Geanina: "Am crezut că putem înmulţi banii". VIDEO © captură video

Costas află că a fost demascat de Geanina! Concurentul a recunoscut că a scos bani dintr-o casă de pariuri, alături de Geanina, într-un mod ilegal, atunci când ea lucra în domeniu. De asemenea, Costas a vorbit despre portretul pe care i l-a făcut Geanina. 

Privind infidelitatea, Costas cu greu admite totul. După ce a zis că nu a înşelat-o, a dezvăluit că a vrut să caute... altceva. Mai mult, apoi, concurentul de la "Insula Iubirii" a declarat că a încercat să facă tot posibilul ca să le fie bine, investind în Geanina, dar ea nu a reuşit să ţină pasul.

"Eu consider că nu este un portret... De vreo trei ori s-a întâmplat la benzinărie. Fotografii nu avea voie pentru că a făcut o greşeală la început (n.r. s-a sărutat cu alt băiat). Nu eram îndeajuns de sigur. Am zis că trebuie să fie ceva strict confidenţial. Nu am simţit. Cu fosta aveam poze. Cu ea nu am simţit. Nu e vorba de prieteni, ci de oameni în sine. De oamenii care nu mă cunosc. Nu am simţit chestia asta. Dacă nu vreau, mă obligă cineva?! Putea să fie şi 10 ani (n.r. relaţia).", a mărturisit Costas la "Insula Iubirii".

După două ore, Costas a recunoscut ilegalităţile despre care Geanina a tot vorbit, în ultimele zile.

"Da, aşa este (n.r. au înşelat o casă de pariuri). E o chestie foarte prost gândită de noi. Am crezut că ne putem înmulţi banii (...) în rest n-am dosare sau... ", a adăugat Costas.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro