Cristi Brancu şi Tudor, surpriză de proporţii pentru Oana, cu ocazia zilei de naştere! "Toată iubirea din lume ţi-o dăruim" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cristi Brancu şi Tudor, surpriză de proporţii pentru Oana, cu ocazia zilei de naştere! "Toată iubirea din lume ţi-o dăruim" / VIDEO © Instagram

Zi de sărbătoare în familia lui Cristi Brancu! Vineri, 1 noiembrie, Oana Turcu a fost surprinsă de celebrul prezentator şi de fiul lor, Tudor, cu ocazia zilei de naştere. Au petrecut timp împreună, i-au urat toate cele bune şi i-au arătat încă o dată cât de mult o iubesc!

Cristi Brancu şi Oana Turcu o ţin dintr-un eveniment în altul! La câteva zile de când s-au împlinit 11 ani de la căsătorie, cei doi prezentatori, desigur, alături de băieţelul lor, Tudor au mers la un restaurant. Acolo, Tudor le-a arătat tuturor că este cântăreţul familiei!

A venit tortul, iar el, extrem de fericit, i-a cântat mamei *La mulţi ani*. Cristi Brancu şi-a privit familia şi a realizat, din nou, cât de norocos este şi că aceste mici gesturi fac viaţa mai frumoasă. Momentul a fost filmat şi făcut public pe social media. La "Agenţia VIP", Cristi Brancu i-a urat din nou frumoasei sale soţii *La mulţi ani* şi nu a uitat să precizeze cât de mult o iubeşte.

"El îi cântă Oanei! Îl vedeţi acolo pe Tudor cântându-i mamei *La mulţi ani!*. La mulţi ani, Oana! Te iubesc! Te iubim!", a spus Cristi Brancu la "Agenţia VIP".

Cristi Brancu, mesaj emoţionant pentru soţia lui, Oana Turcu

Oana Turcu şi Cristi Brancu trăiesc o poveste de dragoste savuroasă! Deşi sunt discreţi, întotdeauna au ştiut să le arate telespectatorilor şi celor din jur că ştiu să se aprecieze unul pe celălalt. În această zi specială, Cristi Brancu a postat un mesaj emoţionant pe Instagram. 

"Ea este iubirea noastră mare. Ea trăiește cu patima pentru noi. Iar noi ii dam înapoi toată viața noastră. Astăzi e ziua ta, @oana_turcu ! Ești îngerul care schimba vieți! Toată iubirea din lume ti-o dăruim noi doi, Tudor și tati! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#birthday #love #happiness #family", i-a mai transmis Cristi Brancu soţiei sale, prin intermediul reţelelor de socializare.

La mulţi ani, Oana Turcu!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest