Cristina, adevărul despre presupusa despărţire de Nicolae Guţă: "Pe el nu-l mai deranjează nimic". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cristina, adevărul despre presupusa despărţire de Nicolae Guţă: "Pe el nu-l mai deranjează nimic". VIDEO © arhivă

Nicolae Guţă, de 11 ori tătic! În vara acestui an, Cristina a adus pe lume un băieţel sănătos. Însă, imediat, au apărut şi nişte zvonuri potrivit cărora Nicolae Guţă ar fi umbrit de îndoieli şi ar dori să facă testul de paternitate. Apoi, s-a zis că au divorţat! Ei bine, Cristina a spus adevărul gol-goluţ!

Imediat după ce a adus pe nume cel de-al 11-lea copil al lui Nicolae Guţă, Cristina a aflat că viaţa de vedetă nu este întotdeauna roz. În timp ce stătea în pat cu Nicolae Guţă, a auzit de zvonurile apărute: că au şi divorţat, dar şi că manelistul cere test de paternitate.

Ei bine, pe moment, au râs. Însă, pe Cristina o deranjează aceste zvonuri. Partenera de viaţă a manelistului a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că nimic nu este adevărat! Ba mai mult, este foarte fericită şi împlinită alături de familia pe care o are acum. 

Cristina Guţă ne-a asigurat că totul merge bine între ei şi că îi pregătesc copilului pe care îl au împreună un viitor frumos, chiar de acum construindu-i o casă. 

"Am văzut şi eu că a apărut, chiar m-au surprins. Stăteam în pat cu iubi, ne uitam şi ne-a bufnit râsul de ce zvonuri au apărut, că ne-am despărţit, că am divorţat, cu testul... Nu ştiu ce fel de zvonuri sunt astea şi cine le inventează. Nu ştiu cum şi în ce fel au apărut chestiile astea. Noi nici nu am divorţat, nici nu ne-am despărţit, suntem împreună, chiar bine. Sunt foarte fericită şi împlinită că am născut băieţelul, e sănătos, noi doi ne înţelegem super bine. Sunt cea mai împlinită în perioada asta.", a declarat Cristina Guţă.

"Noi am apărut la o emisiune în direct şi el a spus că nu vrea niciun test! Cum să ceară el aşa ceva, din moment ce noi suntem împreună de atâta timp, nu ne-am mai despărţit! Nici nu se pune problema, nu s-a pus în discuţie vreodată cererea testului de paternitate! Pe el nu-l mai deranjează nimic, în schimb, pe mine mă deranjează... El fiind obişnuit cu toate ştirile astea care apar peste noapte, aşa... Noi suntem cu o casă în construcţie, îi facem casă băiatului", a mai completat aceasta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro