Cristina Pucean rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat cu tatăl ei, rămas fără ambele picioare: „Spunea că nu mai este om”

+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat cu tatăl ei, rămas fără ambele picioare: „Spunea că nu mai este om” © arhivă

După ce Spynews a anunțat în exclusivitate că tatăl Cristinei Pucean a rămas și fără al doilea picior, vestea venind ca un trăsnet, celebra dansatoare a rupt tăcerea și a dezvăluit ce s-a întâmplat de s-a ajuns la această situație. 

Tatăl Cristinei Pucean, rămas fără un picior în anul 2014, a trecut prin același moment cumplit în urmă cu puțin timp, când medicii i-au amputat și al doilea membru inferior. Celebra dansatoare a dezvăluit ce s-a întâmplat cu tatăl ei în această perioadă. 

Cristina Pucean a declarat pentru Antena Stars că tatălui ei „îi apăruse o mică bubă la un deget. Am chemat de câteva ori ambulanța, l-am dus la spitalul de stat, l-au dat afară după ce l-au controlat pentru că au spus că nu e caz de moarte”.

Dansatoarea s-a împrumutat de bani pentru că i s-a cerut o sumă uriașă și când l-a externat pe tatăl ei, aceasta era mai rău decât înainte. Bărbatul făcuse blocaj de rinichi. 

„Ne-a spus că o să îi facă procedură pe picior, angioplastie ca să nu mai fie nevoie să îi taie piciorul. Ne-au spus că totul este bine, că a reușit operația, dar de fapt el dăduse în alte probleme. Făcuse blocaj de rinichi și trebuia să îi facem dializă și toate cele”, a continuat Cristina Pucean.

Apoi, spune dansatoarea, când medicii de la spitalul de stat au văzut că situația se agravează, le-au spus rudelor bărbatului să-l ducă la o altă unitate, după ce deja aceștia dăduseră foarte mulți bani. 

„L-au pus cât de cât pe picioare, l-au stabilizat, apoi ne-au spus că trebuie să îi taie piciorul. Am găsit un doctor foarte bun și ne-a ajutat și uite că tati acum trăiește chiar dacă nu mai are ambele picioare, și-a revenit”, a povestit Cristina Pucean. 

Dansatoarea a menționat că, în prima săptămână, tatăl ei „delira și spunea că l-am făcut o legumă, că el știa că o să îi taie doar degetele și după ce s-a văzut cu piciorul amputat mi-a spus că am călcat ordinele, plângea non-stop și spunea că nu mai este om și că nu se mai poate mișca, dar ușor, ușor, am fost lângă el, l-am sprijinit și acum și-a revenit”, a mai dezvăluit Cristina Pucean pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro