Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac în tinereţe! Detalii neştiute din viaţa artistei

+3 click pentru
galerie

Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac în tinereţe! Detalii neştiute din viaţa artistei © Facebook

Corina Chiriac a plecat în Statele Unite ale Americii, înainte de Revoluţie. Toată lumea ştie că 6 ani i-a petrecut peste Ocean, dar nimeni cum şi-a câştigat existenţa celebra artistă! Avea 38 de ani şi nicio meserie. Până când, câţiva prieteni au recomandat-o şi astfel, a reuşit să câştige... experienţă! Pentru că, spune ea, nu s-a îmbogăţit acolo.

Invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Corina Chiriac a făcut o mărturisire neașteptată. Pe când locuia în America, înainte de 1989, artista a fost administrator de proprietăți la un bloc cu nu mai puțin de 84 de apartamente, trei lifturi, garaj, piscină și terasă. Luxul era la el acasă peste Ocean, iar în România nici nu se auzea de așa ceva. 

Cât câștiga Corina Chiriac în America

Artista și-a amintit că la un moment dat, când i-au fost pierdute actele, a avut nevoie la biroul de emigrare de o recomandare. Și-a rugat angajatorul să o ajute cu această scrisoare, iar el a lăudat-o în câteva rânduri și a menționat ce salariu avea. Astfel, Corina Chiriac a dezvăluit răspunsul întrebării de pe buzele tuturor. 

Peste Ocean, artista încasa, lună de lună, 600 de dolari. Cu acești bani, Corina Chiriac nu își putea permite orice oricând. Ba chiar se bucura că, fiind administrator de proprietăți la acel bloc, locuia gratis, iar toate utilitățile erau plătite de angajator. 

"Am fost administrator de proprietăţi la un bloc de opt etaje, cu 84 de apartamente, trei lifturi, garaj, piscină la etajul 4 şi o terasă la etajul 9! Era o meserie pe care nu o ştiam în România. La un moment dat, am avut nevoie la biroul de emigrare de o recomandare că sunt angajată, că am o leafă, că sunt un cetăţean serios şi aşa mai departe... Angajatorul mi-a dat o scrisoare scurtă, a spus că eu câştig 600 de dolari pe lună. Atât am câştigat!", a spus Corina Chiriac la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest