Ana Mocanu, un nou început! Cu ce se ocupă acum fosta asistentă TV / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana Mocanu, un nou început! Cu ce se ocupă acum fosta asistentă TV / VIDEO © Instagram

Ana Mocanu nu mai suferă după fostul iubit! Fără un bărbat gelos pe cap, fosta asistentă se bucură, din plin, de statutul de burlăciţă şi pare-se că a şi revenit la vechile obiceiuri.

Ana Mocanu a început o nouă etapă a vieţii sale şi se bucură intens de această perioadă! O nouă etapă în calitate de burlăciţă, dar... tot cu vechile pasiuni. Fosta asistentă TV s-a întors în lumea bună! 

De când s-a despărţit de iubit, Ana Mocanu a hotărât să se axeze mai mult pe propria persoană şi pe carieră. Zis şi făcut! Fosta asistentă TV a început din nou să danseze şi iată că îi merge bine, bine. A fost plecată la evenimente în Marea Britanie şi Italia şi mai urmează multe altele.

De asemenea, Ana Mocanu nu a spus "Nu" nici videoclipurilor. Aşa că, în curând, o vom putea vedea alături de diferiţi artişti, pe platformele online şi nu numai. 

"Viaţa mea este bună ca să spunem aşa. Muncesc, am început din nou seria de evenimente. Am fost plecată la Londra, Italia, urmează iar Londra. Am început iar să reapar în videoclipuri, am filmat cu diferiţi artişti şi muncesc", a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.

Întoarcerea ei nu a rămas neobservată. Cei care o cunosc de mai mult timp au ţinut să-i transmită fostei asistente tv că s-a schimbat foarte mult şi că acum este de nerecunoscut. Ana Mocanu însă, este de altă părere. Sexy dansatoarea crede că nu s-a schimbat atât de mult pe cât îi zic persoanele din jur.

"Îmi era şi dor şi cum eu am cochetat mereu în domeniul ăsta, am zis de ce nu. A fost o pauză destul de lungă, nu a fost o pauză de câteva luni. A fost o pauză destul de lungă şi chiar am primit foarte multe mesaje, la modul "vai, ce te-ai schimbat, să nu te recunoaştem! ". Eu consider că nu m-am schimbat atât de mult încât să nu pot fi recunoscută, dar da, reacţiile oamenilor sunt oarecum pozitive", a mai spus Ana Mocanu.

Ce a convins-o să se întoarcă? Pasiunea, mesajele admiratorilor şi, desigur, banii!

"Îmi era şi dor să apar, şi mesajele oamenilor pe care le primeam şi financiar, bineînţeles, pentru că m-a stimulat şi partea financiară", a continuat fosta asistentă tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro