Cum arată restaurantul de lux pe care l-au deschis Adi Minune și Cati, soția lui. Unul dintre bucătari a fost adus din Brazilia
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 19.06.2024 la 12:31
Actualizat pe 20.06.2024 la 17:00
Adi Minune și Cati Simionescu și-au deschis un restaurant de lux. Cei doi au început construcția în urmă cu un an, iar acum urmează să aibă și primul eveniment, unde sunt așteptați clienți. Soția manelistului a fost cea mai implicată în proces și este mândră de reușita sa, iar acum va avea locația în gestiune.
- Cum arată restaurantul de lux pe care l-au deschis Adi Minune și Cati, soția lui
- Unul dintre bucătari a fost adus din Brazilia
Adi Minune și Cati Simionescu și-au deschis un restaurant lângă Capitală. Cei doi au început investiția în urmă cu un an, iar de curând l-au și deschis. Afacerea nu se oprește aici, peste un an va fi inaugurat și hotelul care este în construcții. Ce au spus cei doi despre noul business pe care îl conduc!
Cum arată restaurantul celor doi
Adi Minune și Cati Simionescu au intrat în rândul afaceriștilor români. Au deschis un restaurant de fițe pe care l-au inaugurat și au multe planuri pe viitor. Peste un an urmează să se finalizeze și hotelul la care visează și va putea fi folosit de turiști.
Restaurantul manelistului și al soției sale a fost finalizat într-un an, iar joi va avea loc și primul eveniment, unde va cânta Adi Minune. Cati Simionescu este încântată de rezultat, fiind cea mai implicată în procesul de construcție și amenajare. În interior se află 20 de mese, fiind un spațiu restrâns, decorat cu mult bun gust, iar mâncarea face parte dein bucătăria mediteraneană.
Adi Minune este încântat de rezultatele soției sale. Manelistul mărturisește cât de mult a muncit având numeroase evenimente, iar Cati Simionescu se ocupa de șantier, fiind împreună cu muncitorii. În următoarea perioadă, acesta va cânta și aici, fiind o mare bucurie pentru el.
Unul dintre bucătari este brazilian
Cati Simionescu a căutat cei mai buni angajați pentru restaurantul pe care îl va conduce. Astfel, în bucătăria în care se vor face preparate delicioase specific meniului mediteranean, lucrează trei chefi cu multă experiență. Unul dintre ei a fost adus chiar din Brazilia, iar soția lui Adi Minune și asociatul au mers personal să se întâlnească cu el, înainte de al convinge să vină în România.