Cum arată Simina după despărțirea de What's Up! Transformarea este incredibilă. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum arată Simina după despărțirea de What's Up! Transformarea este incredibilă. VIDEO © Instagram

Unul, două, trei kilograme şi numărătoarea poate continua până la 16, deoarece Simina, fosta lui What's Up, a declarat război cântarului şi se pare că eforturile din sala de fitness au dat roade! Blondina arată mai bine ca niciodată.

Şi cu siguranţă ultimele apariţii ale Siminei, fosta lui What's Up, arată că nu se dă bătută, indiferent de momentele critice prin care a trecut în ultima perioadă! Divorţul, după o relaţie puternică de 9 ani, nu a împiedicat-o pe blondină să îşi continue viaţa şi a reuşit să facă faţă cu brio evenimentelor!

Ba mai mult, Simina s-a reinventat şi arată mai bine ca niciodată, semn că este pregătită să intre într-o nouă etapă din viaţa ei!

Schimbarea spectaculoasă a Siminei a debutat la începutul acestui an atunci când blondina a adoptat un stil de viaţă sănătos şi a început să facă excerciţii fizice regulat! A slăbit nici mai mult, nici mai puţin de 16 kilograme şi în urma antrenamentor intense, a obtinut un trup de invidiat! Roxana Vancea a fost cea care a ajutat-o pe blonda.

"Simi a slăbit deja 6 kilograme în trei săptămâni! Este foarte conştiincioasă, mă ascultă, mănâncă ce trebuie, se antrenează. E foarte ok!", declara Roxana Vancea, potrivit Antena Stars.

Atât de ambiţioasă a fost Simina, încât a scăpat de 16 kilograme. A dat uitării plăcerile care au rotunjit-o, iar acum e o bombă sexy! Simina a devenit o femeie mai puternică şi mai sigură pe ea. Apropiaţii blondinei spun că aceasta nu suferă din dragoste după despartire, ci dimpotrivă, se pregăteşte de vacanţă şi cu siguranţă va frânge multe inimi cu noul ei look.

What's Up şi Simina şi-au spus adio, după nouă ani

După 9 ani de relație, What's Up și soția lui, Simina, și-au spus adio. Artistul a fost cel care a postat anunțul pe pagina lui de Instagram, mărturisind că iubirea s-a transformat în obișnuință și că își dorește ca aceasta să-și găsească liniștea și fericirea în brațele unui bărbat care îi poate oferi tot ceea ce nu a putut el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro