Primele declaraţii ale lui Dani Mocanu, după ce s-a aflat cât câştigă din Youtube: "Dumnezeu mă iubeşte"

+3 click pentru
galerie

Primele declaraţii ale lui Dani Mocanu, după ce s-a aflat cât câştigă din Youtube: "Dumnezeu mă iubeşte" © arhivă

Dani Mocanu este, fără doar şi poate, un adevărat fenomen în mediul online! După ce s-a aflat că artistul câştigă lunar între 4.500 şi 72.100 de dolari din Youtube, acesta a făcut şi primele declaraţii, în exclusivitate pentru Star News.

Dani Mocanu nu a vrut să ofere prea multe detalii privind subiectul banilor câştigaţi din Youtube pentru că, spune el, o să apară discuţii. Cu toate acestea, a susţinut că are iubirea lui Dumnezeu şi, datorită talentului, reuşeşte să îşi întreţină familia. 

Desigur, artistul a confirmat ceea ce ştia deja toată lumea: că are cel mai mare canal de Youtube din România, ca artist. 

Un alt subiect controversat dintotdeauna a fost munca depusă de Dani Mocanu pentru piese. E bine, artistul a declarat în cadrul aceleaşi intervenţii că îi ia aproximativ 20 de minute să scrie textul unei piese şi că pe toate le face... singur-singurel!

"Acesta este un subiect la care eu nu vreau să răspund, eu o să fiu întotdeauna prezent pentru cei care vor un interviu de la mine, chiar este plăcerea mea. Oamenii sunt răi, o să apară discuţii, o să fie fel şi fel de păreri şi mai bine nu răspund la întrebarea asta. Ce pot să spun este că Dumnezeu m-a iubit, Dumnezeu mă iubeşte şi prin harul pe care eu îl am, prin talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu, reuşesc să îmi întreţin familia atât de bine încât să nu ducă lipsă de nimic. Da, ca şi artist am cel mai mare canal de Youtube din România. 

Vreau să spun că în ultima perioadă, în ultima jumătate de an, am postat melodii făcute de mine în urmă cu un an şi câteva luni şi totuşi m-am clasat pe locul 1 din România! 
Absolut, sută la sută de la A la Z (n.r. îşi scrie singur melodiile). Depinde de starea pe care o am , în general 20 de minute (n.r. îi ia să scrie o piesă).

Urmează ceva foarte interesant, o coloborare cu un prieten bun, pe care îl ştiţi şi voi, dar nu o să-i spun numele momentan. Deocamdată nu am timpul necesar să lucrez pentru că mă pregătesc să plec în America. Prin octombrie ne pregătim să plecăm, este şi întreaga mea orchestră.", a declarat Dani Mocanu pentru Star News.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro