Dani Oțil, probleme la restaurantul lui din cauza lui Răzvan Simion și Mihai Bobonete?! "A venit ospătarul la mine și mi-a zis..."
Publicat pe 12.05.2022 la 11:39 Actualizat pe 12.05.2022 la 11:39
Nu mai este un secret faptul că Dani Oțil și-a deschis un restaurant de lux, unde numeroase vedete merg pentru a-și delecta papilele gustative. Ei bine însă, nici bine nu a făcut inaugurarea, că ar fi apărut și primele probleme. Prezentatorul TV este de părere că vinovații sunt chiar prietenii lui, mai concret Mihai Bobonete și Răzvan Simion. Iată despre ce este vorba, de fapt!
- Dani Oțil are probleme la restaurant?!
- Ce spune prezentatorul TV
Restarantul lui Dani Oțil a stârnit un val de controverse încă de când a fost deschis, astfel că prietenii par a fi cei care scot detalii neștiute despre această locație!
Are sau nu Dani Oțil probleme cu restaurantul din cauza lui Răzvan Simion și Mihai Bobonete?
Nu a trecut mult timp de când Răzvan Simion a spus, într-un mod subtil, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că o ciorbă la restaurantul lui Dani Oțil este cât trei la unul modest, că și Mihai Bobonete a venit cu o replică pe măsură.
Actorul a povestit într-o notă amuzantă că prețurile sunt destul de piperate, astfel că după ce a fost prima dată să mănânce acolo, a spus la Neatza cu Răzvan și Dani că nu o să mai existe o dată viitoare.
Da, cei doi prieteni ai lui Dani Oțil au stârnit hohote de râs cu aceste povestiri, însă se pare că restaurantul lui Dani Oțil ar avea probleme din această cauză, așa cum chiar prezentatorul TV a dezvăluit.
"Datorită prietenilor mei, "datorită", a venit ospatarul nostru la mine si a zis că dupa Bobonete, Razvan si altii, la noi se zice ca e scump, dar nu e asa scump. El mi-a zis să facem niste postari sa vada lumea că ei fac misto. (...) A zis că sunt multi care au preturile dbel fata de noi, deci nu e scump la mine. (...)", a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.
Soacra lui Dani Oțil, angajată la restaurantul lui!?
Ei bine, nu doar despre prețurile la preparatele culinare s-a vorbit zile la rând, ci și despre soacra lui Dani Oțil. Într-adevăr, mama Gabrielei Prisăcariu este angajată la restaurantul prezentatorului TV, însă salariul care a fost speculat nu ar fi nici pe departe acela.
După ce s-a zvonit că soacra lui, angajată a restaurantului, ar avea un salariu de 3000 de euro, aceasta i-ar fi arătat ziarul ginerului ei, care a precizat pe înțelesul tuturor că nu ar fi adevărat zvonul.
„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost replica lui Dani Oțil în urmă cu mai mult timp, tot în cadrul emisiunii pe care o prezintă.