Dansatoarea Emy, vizită surpriză acasă la Vulpița! S-a lăsat cu scântei sau îmbrățișări? / VIDEO

Dansatoarea Emy, vizită surpriză acasă la Vulpița! S-a lăsat cu scântei sau îmbrățișări? / VIDEO © Captură Video

Chiar de Buna Vestire, un musafir neașteptat a ajuns la ușa soților Stegaru! Emy, cea care aproape l-a furat pe Viorel din brațele Vulpiței, a venit cu daruri la cei doi soți și, iată, și cu gânduri de pace!

Dansatoarea Emy este pregătită să lase deoparte scandalul pe care l-a avut cu Vulpița și Viorel. A venit la apartamentul celor doi soți și chiar i-a adus un dar Veronicăi. Doar că, ce să vezi, Vulpița nu a fost atât de încântată!

Ce cadouri a adus Emy

La „Acces Direct”, chiar în timpul intervenției, Emy le-a bătut la ușă celor doi. Pentru Veronica, a avut două cadouri: o fustiță sexy, pe care Veronica ar putea să o poarte, acum că s-a lansat în muzică și în lumea showbiz-ului - un lucru, apropo, pe care Emy este extrem de invidioasă!

„Am văzut videoclipul. Nu mai vreau să zic nimic, pentru că sunt foarte geloasă că nu m-a chemat și pe mine. Adică, așa se face, Viorel? Așa mi-ai spus că mă chemi să ne plimbăm, cu căței, fără căței, să mâncăm... Are dreptate Veronica, ești un mincinos, Viorel!”, i-a spus, supărată foc, Emy lui Viorel.

Nu doar asta, dar, dacă tot toată lumea este în carantină, Emy s-a oferit și să-i ofere o mână de ajutor Vulpiței și să-i dea lecții de dans.

„Tot nu avem ce face acasă, am venit să exersăm ceva, să facem ceva”, a mai spus Emy, care a venit pregătită să o învețe pe Vulpița câteva mișcări.

Întregul moment poate fi vizionat în clipul de jos!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro