Dragoste fără secrete. Prezentatoarea Bianca Sârbu lansează o rugăminte pentru fanii emisiuni: "Nu mai aruncaţi cu noroi"

Dragoste fără secrete. Prezentatoarea Bianca Sârbu lansează o rugăminte pentru fanii emisiuni: "Nu mai aruncaţi cu noroi" © Captură video

Continuă războiul în show-ul matrimonial "Dragoste fără secrete"! Lucruri noi şi vechi sunt aduse ca reproşuri în fiecare zi, însă unii dintre fanii emisiunii au ajuns să depăşească limitele bunului simţ, lucru sesizat şi condamnat şi de prezentatoarea Bianca Sârbu.

Prinsă în focul reproşurilor, prezentatoarea Bianca Sârbu a tras un semnal de alarmă şi totodată a făcut o rugăminte fanilor emisiunii care, din prea multă euforie, uită care este menirea lor în cadrul acestui concurs.

"Vreau să spun şi eu două lucruri: primul, nimeni să nu arunce cu piatra, căci nu este fără de păcat; iar doi, când eu postez imagini cu mine sau din emisiune, căci mie îmi place să vorbesc mult despre voi, nu mai aruncaţi cu noroi în ceilalţi. Cel puţin la mine pe pagină. Doar votaţi-vă favoriţii. Spuneţi de ei lucruri frumoase. Mulţumesc", a transmis Bianca Sârbu fanilor emisiunii, înainte de pauza publicitară.

Fanii emisiunii au asaltat-o pe Bianca Sârbu cu mesaje private pe pagina de Facebook, dar şi prin comentarii la pozele postate de acesta pe conturile personale de socializare. Nu ar fi nimic deranjat în această chestiune dacă în majoritatea lor nu s-ar fi folosit cuvinte vulgare, tendenţioase, jignitoare, care să încerce să denatureze adevărul. 

Rămâne de văzut dacă apelul prezentatoarei Bianca Sârbu va avea efectul dorit de aceasta.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro