Dragostea l-a întors din drum! Viorel nu poate să renunțe la Veronica. „Am o inimă bună”. Vulpița însă se ține tare! / VIDEO

Dragostea l-a întors din drum! Viorel nu poate să renunțe la Veronica. „Am o inimă bună”. Vulpița însă se ține tare! / VIDEO © Captură Video

După ce a susținut sus și tare că pleacă la gară și se va întoarce acasă la Blăgești, Viorel a demonstrat că nu poate renunța la Veronica. Chiar dacă a ținut-o puțin cu sufletul la gură, bărbatul s-a întors la tânăra din Blăgești, fără de care nu se poate vedea în viitor!

Veronica a venit singură astăzi în platoul „Acces Direct”. Nu pentru mult timp însă, căci soțul ei a urmat-o la câteva minute după. Odată așezat pe fotoliu, Viorel a spus că nu a mai plecat la Blăgești pe motiv că are o inimă prea bună.

În același timp, Viorel a susținut că nu a fost suficient de prețuit de Veronica, având în vedere faptul că de fiecare dată i-a luat apărarea și a trecut peste toate greșelile făcute de Vulpiță în trecut.

„Am o inimă care e mai bună un pic... Cum nu sunt bun la inimă? Dar când am fost cui i-ai zis? Cum n-am fost bun? Nu mai aduc aminte că... (...) Cine îți lua apărarea? Viorel. Cine a venit și te-a luat de pe drum? Viorel”, a spus Viorel la Acces Direct.

În continuare, bărbatul a povestit că a urmat sfaturile în dragoste primite de la consilier, încercând să fie mai tandru cu Veronica.

Bărbatul a spus că a încercat să o alinte prin diverse apelative, în schimb, Vulpița nu s-a arătat deloc impresionată și... i-a întors spatele.

„Ia întrebați-o sâmbătă și duminică când am vrut să vorbesc cu ea ce fel mă respingea. (...) Am întrebat-o: „ce faci, iubito?” Iar ea mi-a întors spatele”, a povestit Viorel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro