Drama unui concurent, de la "Dragoste fără secrete"! "Mi-am cunoscut tatăl, iar la o lună a decedat"

Drama unui concurent, de la "Dragoste fără secrete"! "Mi-am cunoscut tatăl, iar la o lună a decedat" © Captură video

Concurenţii din casa "Dragoste fără secrete" au avut o viaţă mult mai complicată decât lasă ei publicul larg să vadă. Dar aşa cum o spune şi numele emisiunii, în "cursa celor mai îndrăgostiţi" ies la iveală şi cele mai ascunse secrete.

Este şi cazul lui Ali, cel care formează un cuplu cu Edith şi care a preferat să abordeze o strategie diferită faţă de ceilalţi concurenţi: să-şi vadă de treaba lui. În cadrul "probei zilnice", Ali a scos la suprafaţă câteva detalii interesante din viaţa sa personală, pe care nu le făcuse publice până acum.

Numele lui, aşa cum rezonează, este unul de natură turcească. Tatăl său natural a fost un cetăţean turc, dar s-a despărţit vremelnic de mama sa. A fost crescut, iniţial, de către bunica sa. Mama lui a încercat să-şi refacă viaţa, apoi Ali a urmat-o, timp de câţiva ani. Într-un final, acesta a ales să se întoarcă alături de bunica sa.

Ali l-a cunoscut pe tatăl său în urmă cu un an, la insistenţele iubitei sale, Edith: "L-am cunoscut pe tatăl meu, iar la o lună distanţă a murit", i-a spus Ali, doamnei Nicoleta, în cadrul "probei zilnice". Dincolo de cele întâmplate, şi de faptul că tatăl său natural nu l-a căutat şi nu i-a fost alături, Ali a spus că şi-a iertat părintele.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro