După muncă şi răsplată! Vulpiţa şi Viorel, prima dată la piscină, masaj şi bowling / VIDEO

După muncă şi răsplată! Vulpiţa şi Viorel, prima dată la piscină, masaj şi bowling / VIDEO © captură video

Veronica şi Viorel Stegaru au avut parte de o adevărată zi de răsfăţ la hotelul unde au fost cazaţi. După ce au terminat cu sporturile de iarnă şi cu munca, soţii din Vaslui s-au bucurat de viaţă aşa cum n-au mai făcut-o vreodată!

Tot de o noutate au avut parte Veronica şi Viorel şi la piscina hotelului unde au lucrat, dar unde s-au şi... distrat. Căci, după faptă şi răsplată. Unde mai pui că toată lumea de la piscină i-a primit cu braţele deschise şi cu urale pe cei doi soţi din Blăgeşti!

La început, soţiei-Vulpiţă i-a fost cam frică să intre în piscină. Şi a avut nevoie de ajutorul celorlalţi turişti, dar şi de un colac, pentru a-şi face curaj să intre în apă. Bălăceala s-a terminat, însă răsfăţul sau mai bine zis distracţia celor doi... nu.

Când erau gata să plece, o doamnă l-a aruncat pe Viorel, îmbrăcat, în piscină! Asta spre deliciul tuturor, însă spre supărarea soţiei Vulpiţă. 

Întrebată dacă este suparată pe Viorel, vulpiţa a spus că "un pic. Trebuia să meargă şi el cu mine".

A urmat, desigur, ceva răsfăţ şi la saună!

După saună, soţia Vulpiţă şi Viorel au avut posibilitatea să se relaxeze la... masaj. Şi chiar dacă au intrat amândoi în camera special amenajată, doar Veronica s-a lăsat pe mâinile maseuzei. Asta în timp ce Viorel a stat pe un scaun şi a supravegheat-o pe mai tânăra lui nevastă.

Şi dacă tot a fost ziua premierelor, Veronica şi Viorel au mers şi la... bowling!

"A fost foarte bine pentru prima dată, eu zic că ne-am descurcat bine. Eu mai bine decât Viorel", au precizat soţii Stegaru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro