Fostul soț al profesoarei de matematică, replică acidă la adresa femeii! Bărbatul o acuză de infidelitate și că are probleme mari cu alcoolul / VIDEO

Fostul soț al profesoarei de matematică, replică acidă la adresa femeii! Bărbatul o acuză de infidelitate și că are probleme mari cu alcoolul / VIDEO © Captură Video

După ce ieri, Liliana Gherghină, profesoara de matematică, i-a adus acuzații grave fostului soț, susținând că o bate cu bestialitate de fiecare dată când o prinde, astăzi, bărbatul și-a spus punctul de vedere. Și nu oricum! Acesta o acuză și el la rândul lui pe femeie de fapte scandaloase.

Liliana Gherghină a povestit ieri că deși a divorțat de soțul ei pe cale amiabilă, acesta refuză partajul. Ba mai mult, profesoara de matematică a spus la Acces Direct că bărbatul a bătut-o de nenumărate ori, până a umplut-o de sânge.

Fostul soț al femeii tună și fulgeră acum, spunând că toate problemele din căsnicie au apărut din cauza că femeia consuma din ce în ce mai mult alcool.

„Începutul relației, ca începutul relației... Am început de la 0, cu totul. A fost totul ok, până când a început să bea. Au început și problemele. Problemele de natură de a umbla cu unul, cu altul, mă rog...”, a spus bărbatul pentru Acces Direct.

În continuare, fostul soț al profesorei susține că femeia bea de mai bine de 20 de ani. 

„Ea bea, pe puțin, de 20 de ani. Putem să o numim alcoolistă, are și în ceritificatele de ieșire din spital. Certificatul pe care nu l-a predat nici la școală. La începutul semestrului doi, ea a lipsit, a fost internată în spital. Trebuia să fie acest certificat la școală. Mergea beată la ședințele de la Inspectorat, oamenii s-au prins”, a mai spus acesta.

Tot el o acuză pe femeie de infidelitate, susținând că și copiii lor știau despre acest lucru.

„Noi am încercat, în permanență și eu și fetele, să o ducem la dezalcolizare, fără niciun fel de rezultat. Niciodată nu o să vedeți un bețiv că își recunoaște vina. Am încercat în toate formele, și asta. Am plimbat-o, am asta... după care, de la băutură și astea, a început și alte activități, femeia. Extraconjugale. Se încârduise cu cineva de la București, că ăsta este și motivul pentru care are atâta ură pe fete și a fost dată în vileag, până la sfârșit, era insuportabilă chestia, ducând mâncare de acasă, la acel tovarăș”, a continuat fostul soț al profesoarei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro