VIDEO / Dima Trofim, provocat de telespectatori în direct la Star Matinal! Prezentatorul a acceptat și a făcut flotări...în mâini!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dima Trofim, provocat de telespectatori în direct la Star Matinal! Prezentatorul a acceptat și a făcut flotări...în mâini! © captura foto

Matinalii Dima și Nasrin așteaptă în fiecare zi provocări care de mai de care de la telespectatorii Star Matinal! Astăzi iată că Dima este cel vizat, iar el a fost provocat să stea în mâini, însă a făcut-o în stil propriu. 

În fiecare zi de miercuri până duminică, Dima și Nasrin, precum și Chef Munti, dar și asistenta Olga așteaptă provocări inedite din partea telespectotorilor care sunt cu ochii pe Star Matinal.

Ei bine, iată că deși trebuiau ca astăzi să apară câteva provocări cu rețete pentru Chef Munti, unul dintre telespectatori l-a provocat chiar pe Dima Trofim în direct. Acesta i-a transmis prezentatorului să stea în mâini timp de câteva secunde, iar Dima, curajos din fire și extrem de ambițios nu a dat pas provocării și imediat a acceptat. 

Prezentatorul a stat în mâini, dar nu-i atât de simplu precum pare, deoarece a încercat cumva să o facă în stilul propriu. Fiind un sportiv desăvârșit, Dima a făcut chiar flotări în același timp, iar cu siguranță telespectatorul care l-a provocat a rămas surprins de faptul că i-a ieșit provocarea.

Matinalii așteaptă în continuare provocările inedite ale celor de acasă și sigur le vor accepta. Dacă le va ieși sau nu, rămâne de văzut, însă nu vor refuza niciuna, după cum tocmai am văzut chiar la Dima Trofim.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro