FOTO / Mirela Vaida, surpriză în timpul emisiunii! Prezentatoarea este sărbătorită de echipa Acces Direct!

+2 click pentru
galerie

FOTO / Mirela Vaida, surpriză în timpul emisiunii! Prezentatoarea este sărbătorită de echipa Acces Direct!

Mirela Vaida a avut parte de o surpriză de proporții chiar în timpul emisiunii de la Antena 1. Aceasta a fost surprinsă cu un buchet de flori din partea echipei Acces Direct pentru că astăzi își sărbătorește ziua de nume! 

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, însă puțini știu un detaliu destul de important din viața acesteia. Vedeta își sărbătorește în fiecare an, pe data de 21 mai, ziua onomastică, aceasta mai fiind numită și Elena

Chiar dacă nu știu foarte multe persoane de cel de-al doilea prenume al vedetei de la Antena 1, iată că toți colegii și întreaga echipă de la Acces Direct nu a uitat de acest detaliu, iar înainte de pauza publicitară, aceasta a fost surprinsă în direct cu un buchet de flori! 

Impresionată, vedeta a mărturisit că este adevărat, o mai cheamă și Elena și cu această ocazie le-a transmis tuturor celor de acasă, care urmăresc emisiune, La mulți ani! 

”Laa muulți ani, “Constantin și Elena”!! La mulți ani, Mama!! Va mulțumesc pentru sutele de mesaje și urari!! Să fim sănătoși și liniștiti!! Vă îmbrățișez cu drag!!! 🤗💖” , a scris Mirela Vaida imediat și pe pagina sa de socializare pentru toți cei care îi sunt alături și în mediul online în fiecare zi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro