Fratele lui Mihai Onilă, despre "dispariţia" nepoţelei Ioana: "A fost cel mai greu moment din viaţa noastră"

Fratele lui Mihai Onilă, despre "dispariţia" nepoţelei, Ioana Hope: "A fost cel mai greu moment din viaţa noastră" © Captură video

Pe Mihai Onilă îl recunoşti cu siguranţă. A făcut parte din trupa "AXXA" ce rupea topurile în România, la începutul anilor 2000. Fratele său, Gabi, este şi el cântăreţ, a participat la mai multe concursuri de voce din România. Amândoi au fost invitaţi la "Agenţia VIP" pentru înfrunta "Testul Sincerităţii".

Cei doi fraţi au dovedit că se cunosc foarte bine şi că îşi poartă un deosebit respect reciproc. Au răs împreună atunci când viaţa le-a oferit succesul, au plâns împreună atunci când soarta i-a pus la grea încercare. Printre întrebările lui Brancu şi Majda din cadrul testului, s-a strecurat şi una mai sensibilă: "Care este cel mai greu moment prin care aţi trecut împreună?"

Mihai Onilă şi-a pierdut fata de numai 10 ani, Ioana Emily Hope, răpusă de cancer în urmă cu trei ani, însă i-a dat cuvântul fratelui său, să răspundă la această întrebare. Cum era de aşteptat Gabi a povestit ce a însemnat pentru el, pentru fratele său şi familia lor, pierderea micuţei Hope.

"Pierderea Ioanei a fost cel mai greu moment din viaţa noastră. Mulţi oameni nu au realizat că a avut nişte efecte extraordinar de puternice pentru el. Pentru toată familia a fost un extraordinar de mare şoc. Ioana a fost o minune, un copil extraordinar, cuminte, iubibil, deosebit ca prezenţă. Când s-a întâmplat asta, ne-am gândit că nu o să o scoată la capăt foarte uşor. Cu toate astea, el a fost o forţă, şi pentru noi şi pentru soţia sa. Pentru mine a fost un moment dificil, deoarece eu eram pe vapor. S-a creat şi o ruptură între mine şi soţie, soldată cu un divorţ, având şi o fetiţă", a spus Gabi Onilă, la "Agenţia VIP".

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro