Fuego, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familie! „Nu am mai fost de doi ani” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fuego, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familie! „Nu am mai fost de doi ani” / VIDEO © captură video

A muncit ani buni pentru a ajunge unde se află acum şi este recunoscător pentru tot, deşi nu a avut o copilărie uşoară! Părinţii lui Fuego munceau zi de zi, iar el a stat mai mult în grija bunicii. Acum îşi aminteşte cu drag de momentele petrecute alături de ea şi totuşi, are un mare regret!

În timpul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Fuego a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre bunică. Şi-a amintit că, în primii ani de viaţă, se plimba cu trotineta la ţară, pe un drum pietruit. Ar face-o din nou, dar în centrul Capitalei! Însă, recunoaşte că îi este ruşine. Dacă nu era atât de cunoscut, altfel ar fi pus problema.

"Eram mic şi mă plimbam cu trotineta la bunica la ţară pe un drum pietruit. Astăzi, aş vrea să mă plimb prin centrul Bucureştiului cu trotineta sau rolele. Dar am un pic de jenă, că sunt un pic cunoscut şi nu ştiu cum m-ar vedea lumea, pe Calea Victoriei", a povestit Fuego pentru Star Matinal.

Apoi, de la această amintire la multe altele a fost doar un pas. Fuego a mărturisit că a fost crescut de bunică până la 10 ani. A iubit-o enorm şi îi pare rău că femeia nu a apucat să-l vadă reuşind în viaţă.

Când bunica s-a ridicat la Ceruri, Fuego nu era nici măcar lansat în industria muzicală. Ea a avut încredere în talentul lui şi acest lucru l-a ambiţionat întotdeauna. Regretă nespus că nu a mai fost de aproximativ doi ani la mormântul bunicii şi speră că, în curând, o va face. 

"Pe mine m-a crescut bunica până la 10 ani. Părinţii mei erau muncitori şi mă vedeau numai în weekend-uri. Mi-ar plăcea sa ajung la mormântul bunicii, nu am mai fost de vreo doi ani. Bunica m-a crescut cu cei 7 ani de acasă, am iubit-o enorm, a murit din păcate într-o perioadă în care nu eram cunoscut şi nu eram lansat. Şi şi-a dorit foarte mult să mă vadă pe scenă", a mai spus artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest