George Puşcaş iubeşte din nou! Cine este bomba sexy care i-a furat inima. VIDEO

+3 click pentru
galerie

George Puşcaş iubeşte din nou! Cine este bomba sexy care i-a furat inima. VIDEO © Instagram

Cine e domnişoara? Este fosta iubită a lui Radu Maricuţa, care a ajuns cunoscut în lumea bună datorită relaţiei pe care a avut-o cu Daniela Crudu. Fabiola, căci acesta este numele ei, are forme apetisante, picioare lungi şi tonifiate, chip angelic. Ce să mai, şatena este o prezenţă electrizantă.

Nu e Mariola, ci e Fabiola! Antena Stars a aflat, în exclusivitate, de la surse apropiate ei, că Fabiola se iubeşte acum cu eroul de la naţională. Bomba sexy a schimbat registrul şi a trecut de la un băieţaş de oraş, la un fotbalist.

Este vorba despre George Puşcaş, pe care l-ar iubi pătimaş de ceva timp. Şi avem dovezile clare că între cei doi flacăra iubirii arde puternic! Cu toate că au încercat să ţină totul secret, Antena Stars a descoperit că cei doi îndrăgostiţi au fost împreună în vacanţă în Mykonos. 

Şi staţi, că mai avem! George Puşcaş şi Fabiola au petrecut împreună în club şi nu s-au ferit să îşi arate iubirea. S-au sărutat şi s-au îmbrăţişat aproape toată seara. Mai mult decât atât, ea este cea care l-a aşteptat acasă atunci când s-a întors acasă după marcarea celor două goluri pentru U21. 

Fabiola lasă în spate suflete îndurerate...aşa este şi în cazul lui Radu Maricuţa, care, până în urmă cu ceva timp, o urmărea pe fosta la orice pas. Însă acum... gata, nici măcar pe contul de Instagram nu o mai urmăreşte! Probabil că, ideea de a o vedea în braţele altui bărbat nu îi convine.

Dar să revenim la exclusivitatea momentului: povestea de iubire dintre Fabiola şi George Puşcaş! Iar noi întelegem perfect cum a reuşit ea să îi fure minţile jucătorului. În afară de trupul perfect şi trăsăturile superbe, şatena are şi veleităţi actoriceşti. A stârnit admiraţia tuturor când a apărut într-un sketch amuzant cu nimeni altul decât celebrul Bromania. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro