Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express. "Sper că sunt frumoasă când plâng" / VIDEO

Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express. "Sper că sunt frumoasă când plâng" / VIDEO © captură video

Gina Pistol şi-a serbat ziua de naştere în timpul filmărilor şi anul acesta. Dacă în 2018, superba prezentatoare şi-a serbat ziua în Mumbai, iar acum doi ani în Cambodgia, anul acesta, vedeta a petrecut alături de colegi în... Taipei. Taipei fiind unul dintre oraşele care fac parte din traseul celui mai dur realty show din România, Asia Express.

Emoţii copleşitoare şi muuuulte... lacrimi! Iar urările au început încă de la primele ore ale dimineţii pentru frumoasa sărbătorită.

Echipa Asia Express i-a pregătit Ginei numeroase surprize, printre care şi un colaj cu... urări.

Deşi Gina a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani, departe de casă şi de cei dragi, vedeta a avut parte de o zi... memorabilă. O zi în care urările s-au ţinut lanţ! Mesajele venite de la cei mai importanţi oameni din viaţa sa au făcut-o pe Gina să plângă! De fericire, evident! "Sper că sunt frumoasă când plâng", a spus Gina Pistol, potrivit Acces Direct.

Urările şi surprizele au continuat pentru Gina Pistol, până la lăsarea întunericului.

Asia Express continuă

Şi chiar dacă încă nu ştim ce concurenţi i-au fost alături, fizic, Ginei în ziua în care prezentatoarea a împlinit 38 de ani, ştim sigur că viaţa vedetelor care participă la cel de-al 3-lea sezon Asia Express nu a fost deloc una... uşoară. Ele, spre deosebire de Gina, probabil, nu au plâns de fericire, ci, mai degrabă din cauza greutăţilor de care s-au lovit la tot pasul pe drumul Comorilor.

Alina şi Carmen, la fel ca celelalte 8 perechi de concurenţi-vedete, sunt dispuse să treacă peste orice provocare, pentru premiul pus în joc la Asia Express. Un premiu în valoare de 30.000 de euro!

"E o experienţă tare faină. Am început să facem aici nişte lucruri pe care nu le bănuiam că putem să le facem. Adică descoperim în fiecare zi lucruri noi despre noi. Exact, asta e cel mai interesant. Şi, în fiecare zi de când suntem aici, am învăţat... Să mâncăm orez.Cel puţin un lucru nou. Ne-am dat seama că în spatele acestei emisiuni, acestui show, există o foarte mare, nu ştiu, o echipă extrem de mare şi de devotată. Ceea ce se vede e doar un sfert şi rezultatul", au spus Alina şi Carmen.


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro