Imagini nemaivăzute din casa bloggeriţei Sînziana Iacob! Compromisul făcut de blondină / VIDEO

Imagini nemaivăzute din casa bloggeriţei Sînziana Iacob! Compromisul făcut de blondină / VIDEO © captură video

Este cunoscută drept bloggeriţa colorată, iar, pe instagram, are sute de mii de urmăritori, care aşteaptă, cu sufletul la gură, postările ei despre cum să te machiezi corect şi nu numai. Ea este Sânziana Iacob, una dintre cele mai iubite influencere din România, o tânără care impresionează prin felul colorat în care se îmbracă, dar şi prin felul în care şi-a amenajat casa.

Colorat, cum altfel? O casă centrală, doldora de culori, cu elemente unice, aduse din Bali, baldachin de prinţese, dar şi un frigider... roz! 

Şi pentru că, după cum singură spune, a învăţat să se machieze înainte să vorbească, blonda şi-a amenajat o cameră în care intră doar ea, în apartamentul cochet în care locuieşte cu logodnicul său. Iar, dacă vă întrebaţi cine este norocosul, ei bine, vă spunem că numele lui este Alexandru şi că e un fost câştigător al unui show culinar.

"Ca să mă relaxez, bineînţeles, în camera mea de machiaj. Mi-am făcut o cameră specială în care mă machiez, nu mi-a ajuns doar o măsuţă. Mă aşez aici şi am toate sertarele astea pline pline de sus până jos cu farduri. Am şi lumina perfectă să mă machiez şi apoi să îmi fac selfie-uri, iar machiajul este activitatea mea preferată", a declarat Sînziana Iacob, potrivit "Acces Direct".

 Alături de Alex, partenerul ei de viaţă, Sînziana Iacob se bucură de toate! Deşi nu găteşte decât o dată pe lună, Alex fiind bucătarul casei, Sînziana Iacob a avut o mică "preţenţie". Frigider... roz! Acesta este, cu siguranţă, elementul cel mai spectaculos al locuinţei.

Există însă şi trei obiecte fără de care Sînziana Iacob nu s-ar simţi "acasă"! Vorbim despre un pat cu baldachin, fototapetul cu nori şi dream catcher. 

"Patul cu baldachin, pe care mi l-am dorit de când eram mică, a fost visul meu să am un pat cu baldachin, bineînţeles că fototapetul cu nori pe care mi l-am făcut la comandă şi a fost un must have pentru mine şi acest dream catcher pe care mi l-am adus tocmai din Bali", a mai spus bloggeriţa.

Şi dacă vă întrebaţi care este cea mai dragă amintire a Sînzianei Iacob în această locuinţă, ei bine... prima noapte acolo, alături de Alex.

"Ne-am dorit foarte, foarte mult să avem casuţa noastră şi în prima zi am fost în extaz", a continuat Sînziana Iacob.

Şi, dacă tot a vorbit despre logodnicul ei, frumoasa blondină a arătat şi primul cadou primit de la acesta, chiar la prima lor întâlnire: o ministatuetă!

"M-am uitat aşa la el am zis, ah ce draguţ, ce înseamnă asta? Eu în mintea mea credeam că e un om care îl ia pe alt om să îl izbească de pamant. Bine, nu i-am zis ce cred eu că înseamnă şi el mi-a zis că reprezintă un om care îl trage pe celalalt după el, indiferent dacă e bine sau rău, în viaţă. Mmm, mi-a topit inima", a povestit bloggeriţa.

Ce compromis a făcut Sînziana Iacob

"Singurul compromis pe care l-am făcut eu în legătură cu apartamentul a fost view-ul, pentru că mi-am dorit în primul rând să fie într-o zonă centrală, să aiba 3 camere, dar am vrut neaparat să am şi un view foarte frumos pe geam, pe care aici nu îl am neaparat", a dezvăluit blondina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro