Imaginile care îl fac pe Hagi să lăcrimeze! Kira, fiica cea mare a "Regelui", a dat lovitura / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imaginile care îl fac pe Hagi să lăcrimeze! Kira, fiica cea mare a "Regelui", a dat lovitura / VIDEO © Instagram

În familia Hagi talentul se moşteneşte! Dacă Ianis, fratele Kirei, a ajuns unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de fotbal de la noi şi i-a urmat pasiunea tatălui, Kira este una dintre cele mai talentate actriţe ale noii generaţii.

Doamnelor şi domnilor, imaginile din videoclipul pe care vi l-am prezentat anterior nu sunt orice fel de imagini, asta pentru că protagoniştii nu sunt oricine. Dacă în rolul principal masculin este chiar solistul piesei, tânăra domnişoară care joacă rolul feminin este nimeni alta decât fiica lui Gică Hagi. Tânăra a decis că talentul pe care îl are în actorie nu trebuie folosit doar în piesele de teatru, ci şi în videoclipuri muzicale.

Fiica Regelui a absolvit Academia de Film de la Hollywood, iar dragostea pentru teatru şi film a moştenit-o de la stăbunicul ei, care a fost pictor şi scenograf, potrivit Antena Stars.

Şatena este o fire sensibilă şi ambiţioasă care pune suflet în tot ceea ce face, iar acest lucru se poate observa imediat, căci emoţia pe care o transimte atunci când este pe scenă sau pe micile ecrane se compară cu cea pe care fratele mai mic o transmite atunci când se află pe teren.

Kira Hagi a realizat că are o înclinaţie aparte către actorie de la o vârstă destul de fragedă. Pe vremea când avea doar 17 ani, fiica cea mare a lui Gică Hagi a jucat în piese de teatru şi videoclipuri cunoscute precum videoclipul celor de la Voltaj - Ultima Secundă, în care a interpretat rolul unei adolescente ce simte pentru prima dată fiorii dragostei.

Ce să mai, este clar că în familia lui Gică Hagi talentul este ca la el acasă, iar Kira Hagi demonstrează cu vârf şi îndesat acest lucru!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro