Împărăteasa machiajului, lux în alb și negru! Ea mânuiește bine pensula, iar soțul său face cele mai frumoase coafuri. Ce pretenții deosebite are celebrul cuplu / VIDEO

Împărăteasa machiajului, lux în alb și negru! Ea mânuiește bine pensula, iar soțul său face cele mai frumoase coafuri. Ce pretenții deosebite are celebrul cuplu / VIDEO © Captură Video

Andreea și Andrei Popeanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi dețin o casă de milioane, după ce au ajuns la un succes excepțional datorită talentului lor în arta machiajului, dar și a părului. Supranumită „împărăteasa machiajului”, tânăra are și niște pretenții speciale!

Zi de zi, Andreei Popeanu îi trec pragul o mulțime de cliente. Asta pentru că frumoasa tânără a devenit foarte cunoscută prin măestria cu care reușește să realizeze un machiaj de excepție, potrivit pentru fiecare ten.

Mai exact, Andreea are o plăcere deosebită pentru arta numită „conturing”. Potrivit spuselor sale, acest lucru le ajută pe femei să-și estompeze defectele și să își scoată în evidență frumusețea tenului.

„Încă de când a apărut am fost foarte atrasă de ea, din această cauză, că mi se pare că transformă foarte mult fața. Estompăm micile defecte pe care fiecare le are sau pe care crede că le are. (...) Putem face nasul mai mic”, a spus Andreea Popeanu la Acces Direct.

În timp ce ea se descurcă foarte bine cu pensulele de machiaj, soțul său Andrei este un adevărat profesionist atunci când vine vorba despre păr, realizând cele mai la modă coafuri.

Dacă talentul lor v-a lăsat mască, stați să vedeți cum arată casa acestora! Andreea și Andrei au ales să meargă pe clasic, decorându-și mare parte din casă cu alb și negru. 

„Împărăteasa machiajului” a dezvăluit la Acces Direct că pe lângă pasiunea pentru machiaj, adoră și blănurile și gențile de piele.

„Îmi plac foarte mult blănurile, dar nu neapărat cele naturale. (...) Am o pasiune și pentru gențile de piele și colorate, adică nu merg pe o singură culoare”, a mai spus Andreea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro