Insula Iubirii. Geanina a petrecut prima noapte în camera ispitei Andy! "Puteţi să plecaţi acum?"

Insula Iubirii. Geanina a petrecut prima noapte în camera ispitei Andy! "Puteţi să plecaţi acum?" © Captură video

Ispita Andy a luat atitudine faţă aşa-zisa prietenie care le leagă pe concurentele, Denisa şi Gianina.  Acesta nu mai vrea ca partenera sa, Gianina, să-şi mai petreacă timpul cu Denisa, pe care o consideră "nocivă", aşa că i-a pregătit o surpriză romantică în dormitorul său, departe de toată lumea, în special de Geanina.

Cu complicitatea echipei de producţie, Andy a considerat că Geanina merită să fie recompensată cu o seară romantică, înconjurată de petale de trandafiri, lumânărele parfumate şi şampanie, deoarece este o persoană specială sufletului său. Nu acelaşi lucru considera şi Costas. "În doi ani, n-am primit din partea lui nicio floare", spunea Geanina despre acesta, în cadrul unui testimonial dinainte să înceapă emisiunea. Fericită şi emoţionată de surpriză, Geanina a exclamat: "Puteţi să plecaţi acum?", cu referire la cameramanii ce se aflau în cameră.

Pentru Geanina, a fost prima seară petrecută în camera inspitei. În timp ce pentru Denisa, a fost o noapte în care invidia a atins cote alarmante.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro