Insula Iubirii. Gia și Bogdan, față-n față la ceremonia focului! Pleacă împreună sau separat? VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Gia și Bogdan, față-n față la ceremonia focului! Pleacă împreună sau separat? VIDEO © captură video

După 10 ani de relaţie, Gia şi Bogdan au ajuns în Thailanda, acolo unde comportamentul concurentului a fost, încă din primele ore, şocant. Faţă-n-faţă la ceremonia focului, după o experienţă care a scos la iveală adevăratele lor caractere, Gia şi Bogdan au fost nevoiţi să ia o decizie importantă. Pleacă împreună sau separat?

La Insula Iubirii, Bogdan a devenit cel mai controversat concurent din toate sezoanele. Experienţa a început pentru el cu mai multe ispite, prin sărutări tandre şi atingeri. Apoi, a mărturisit că s-a sărutat cu un bărbat, dând startul unor confesiuni fără precedent la Insula Iubirii. La final, Bogdan a încercat să-şi îndeplinească fantezia supremă ieşind la dream date cu Adrian şi ispita Dana, dar s-a lovit de refuzul colegului de Insulă. 

În acest timp, Gia a decis să pună punct relaţiei de 10 ani cu Bogdan, gândindu-se că, dacă îi va acorda o nouă şansă, actele de teribilism vor continua. Bogdan însă, credea că testul lor abia acum începe, la ceremonia focului. 

"M-am decis să pun punct acum şi să folosim fiecare timpul respectiv în avantajul propriu. Mi-am dat seama că anumite lucruri nu am vrut să le văd sau nu le-am înţeles. Sau poate am lăsat prea mult de la mine şi, într-un final, nu ne-a apropiat, ci încet încet ne-am distanţat", a explicat Gia la ceremonia focului. 

Referitor la relaţia cu Adi, Gia a mărturisit că ispita i-a oferit ceea ce îşi dorea de la Bogdan: suportul emoţional. Concurenta a precizat că ispita Adi a fost romantic, i-a dat exemple din experienţa proprie, nu din teorie şi, mai mult, s-a bucurat de simţul umorului al acestuia. Concluzionând, Adi a fost pentru Gia persoana potrivită la momentul potrivit. 

Explicaţiile oferite de Bogdan

Pentru prima dată, Bogdan a încercat să-şi explice comportamentul. 

"În primul rând, noi am venit aici cu alte scopuri. În principal a fost să vadă Gia cum se simte cu un alt bărbat şi să vadă dacă e suficient ce are acasă. Şi, testul de la mine, cum va reacţiona dacă mă vede cu altă femeie.", a spus Bogdan.

"Cred că tu faci o confuzie între ce îţi doreşti tu pentru mine şi ce îmi doresc eu pentru mine... Am venit să mă regăsesc eu. Eu nu mi-am propus să merg până la capăt doar de dragul de a te face pe tine gelos sau de a îţi testa ţie limita.", a adăugat Gia.

Ulterior, Bogdan a realizat că el şi Gia au plecat de acasă cu două idei diferite asupra testului pus la dispoziţie de Insula Iubirii. Apoi, a continuat să şocheze! În acelaşi stil, Bogdan a mărturisit că, dacă Adrian ar fi acceptat sărutul, ar fi mers mai departe. 

Pleacă împreună sau separat?

La finalul ceremoniei focului, Gia şi-a păstrat decizia de a pune capăt relaţiei, surprinzându-l pe Bogdan, care nu se aştepta să piardă tot. 

"Eu nu mă mai regăsesc pe mine. Nu mai sunt eu. Cumva, m-am diluat, m-am şters. Tu ai frustrările tale şi practic, independent de ce ai făcut tu pe Insulă deşi, şi asta a fost un factor, mi-am dat seama că am încercat suficient şi, dacă în tot timpul ăsta lucrurile nu au mers, e cazul să o luăm pe drumuri diferite", a spus Gia. 

"Dacă îşi doreşte, separat", a concluzionat Bogdan, însă nu înainte de a preciza că sunt lucruri între ei care au rămas nerezolvate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro