Insula Iubirii. Propunere indecentă lansată de Andy, către Geanina! "Merg la duş, vii cu mine?"

Insula Iubirii. Propunere indecentă lansată de Andy, către Geanina! "Merg la duş, vii cu mine?" © Captură video

După ce şi-a petrecut prima noapte în camera ispitei Andy, Geanina a fost "luată la rost" de prietenela sale Gia şi Denisa, curioase să afle dacă s-au întâmplat, sau nu, lucruri incendiare între cei doi.

Cele trei concurente, Geanina, Denisa şi Gia s-au întâlnit pe terasă, la o bârfă, însă toate întrebările s-au îndreptat către prima dintre ele, cea care a înnoptat în dormitorul ispitei, Andy, pe un pat de trandafiri, înconjurată de lumânări parfumate şi şampanie.

"Am fost filmată, a intrat camera pe geam. Nu am făcut nimic, căci sunt pe stop. Ne-a prins când eram înveliţi, dar se vede ca şi cum am fi făcut ceva. Ce aş fi putut să fac? Mi-a zis <<Merg la duş, vii cu mine?>>. Nu m-am dus. A zis că data viitoare pune pături în toate geamurile", le-a povestit Geanina.

Invidioasă şi ofticată din calea afară, Denisa a făcut eforturi supraomeneşti de a-şi ascunde trăirile, oferind replici neutre, sau care să pară că îi este alături Geaninei.  "Cum poţi tu să fii aşa de prostuţă? Trebuia să te fereşti de cameră", a spus aceasta. Subit, după toate cele povestit, o durere de stomac i-a dat peste cap metabolismul Denisei. Doar 15 minute a ţinut durerea, timp în care, cel mai probabil, s-a obişnuit cu ideea că rivala sa, Geanina, va dormi iar cu ispita sa preferată, Andy.

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro