Iubitul-răpitor, acuzații grave la adresa mamei Anca! Bărbatul susține că nu și-a furat fetița și că tânăra practică prostituție: „Cui să îi dau copilul, că dânsa se droghează mult” / VIDEO

Iubitul-răpitor, acuzații grave la adresa mamei Anca! Bărbatul susține că nu și-a furat fetița și că tânăra practică prostituție: „Cui să îi dau copilul, că dânsa se droghează mult” / VIDEO © Captură Video

După ce Anca Constantin, o mamă de doar 29 de ani a acuzat că iubitul său i-a furat fiica de nici 3 anișori în urmă cu un an de zile, bărbatul a intervenit și a făcut câteva acuzații grave. Potrivit spuselor acestuia, tânăra ar practica prostituție și ar consuma substanțe interzise.

Contactat de reporterii „Acces Direct”, tatăl fetiței de câțiva anișori a susținut faptul că nu își mai lasă copilul la Anca, deoarece aceasta ar practica prostituție, iar fratele femeii ar fi consumator de substanțe interzise.

„Nici nu există furt de propriul copil. Eu, copilul, mi l-am luat de la fratele dânsei, care mi-a confirmat și Poliția din Iași, că este un consumator de droguri. Și l-am luat din brațele dânsului. Copilul meu a stat fără mamă, fără tată, că așa a vrut ea. Ea (n.r. Anca) practica prostituție”, a spus bărbatul pentru „Acces Direct”.

În continuare, bărbatul a spus că și Anca ar consuma substanțe interzise.

„Cui să îi dau copilul, că dânsa se droghează mult, face prostituție, ce face. Măcar, dacă știam că poate să stea cu maica-sa, eu îl lăsam să stea cu maică-sa, dar maică-sa lucrează!”, a mai spus acesta.

Tot el a afirmat că în ciuda spuselor Ancăi, bărbatul nu i-a interzis niciodată să vorbească cu fetița la telefon de fiecare dată când a sunat. 

„Doamne ferește! Nu am interzis niciodată! De câte ori a sunat, i-am dat fata. Copilul avea doi ani, când l-am luat. Acum are trei. Puteți să veniți să vedeți. Știe șase rugăciuni, 20 de poezii. Am casă, am apartament. Nu că mă laud, dar am toată starea necesară. Și dânsa stă în chinire”, a continuat tatăl fetiței.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro