Iuliana Beregoi a ajuns la spital, în perfuzii! Drama prin care a trecut tânăra artistă, după un concert / VIDEO

Iuliana Beregoi a ajuns la spital, în perfuzii! Drama prin care a trecut tânăra artistă, după un concert / VIDEO © captură video

E în toate topurile muzicale şi a devenit idolul adolescenţilor din România. Iuliana Beregoi se bucură de un real succes şi ca actriţă. La numai 15 ani, vedeta are o întreagă echipă în spate cu care merge peste tot în ţară, la concerte.

Aşa a reuşit să o găsească şi echipa "Acces Direct", între concerte şi filmări. Dima Trofim a surprins-o în camera de hotel şi a urmărit-o pe parcursul unei zile întregi!

"Azi am să fac ce nu am mai făcut niciodata. O sa spionez o vedetă. Este o vedeta, frate! Este mica, super frumoasă, foarte talentată, cantareaţă, model, are toate calităţile", a prezentat-o Dima Trofim.

Naturală şi fără fiţe de vedetă, Iuliana Beregoi s-a aşezat confortabil ca să mănânce micul dejun. Iar, în tot acest timp, Dima Trofim a supravegheat-o cu atenţie. Iuliana Beregoi trăieşte un vis pe care l-a vizualizat încă de la patru ani.

A avut sprijinul părinţilor şi încrederea profesorilor, iar acum se bucură de succesul 

"Cred că eram exact ca toţi copiii, doar că am început totul de la vârsta de 4 ani. Am început să merg la concursuri. Să merg singură în România, în alte tări, doar cu profesoara mea de canto", a mărturisit Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi s-a bucurat de un succes uriaş încă de la prima piesă lansată. Şi dacă nu ştiaţi, vă spunem noi că frumoasa artistă este şi o actriţă de succes. La doar 15 ani, Iuliana a reuşit să-şi îndeplinească şi acest... vis.

"Visul meu era să mă filmez într-un serial şi să cânt în acelaşi timp, decis să fiu şi actriţă şi interpretă pentru că m-am uitat la voi, la Pariu cu Viata, la Lala Band", a mai spus artista.

În câteva minute, totul s-a transformat într-o mare... distracţie! Au "furat" scaunul şi plapuma din camera de hotel, spre deliciul telespectatorilor care au urmărit totul râzând. Haioşi şi plini de viaţă! Aşa au fost toată ziua. Şi tot aşa au plecat de la hotel spre concert.

Iuliana Beregoi, în perfuzii după concert

Pe drum, a povestit totul despre momentul în care pur şi simplu... n-a mai putut! Tânăra a urcat pe scenă şi şi-a încântat fanii deşi avea febră şi îi era foarte rău. După, a ajuns la spital, în perfuzii!

"Nimeni nu ştie, dar ea după concert a ajuns la spital, la 2 noaptea, în perfuzii", a completat impresara Iulianei.

Vedeta are o echipă mare, talentată şi… pusă pe treabă! Şi, pentru că mai erau doar câteva ore până la concert, Iuliana şi-a încălzit vocea. Aşa cum face mereu, înainte să urce pe scenă.

Dar ce să vezi, chiar înainte să păşească în lumina reflectoarelor, echipa i-a mai pregătit o surpriză Iulianei: o nouă filmare! Puţină lume ştia că de fapt astăzi Iuliana filmează ceva foarte mişto. Mai exact un fel de reality, cu ajutorul echipei de la Antena 1 şi de la Acces Direct.  

Iuliana s-a bucurat de publicul strâns în mall. A cântat, a dansat, iar după concert şi-a bucurat fanii cu o sesiune de autografe!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro