Lovitură de teatru! Adriana Bahmuţeanu pierde copiii? Primele declaraţii ale vedetei, după decizia instanţei / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Lovitură de teatru! Adriana Bahmuţeanu pierde copiii? Primele declaraţii ale vedetei, după decizia instanţei / VIDEO © captură video

Adriana Bahmuţeanu pierde penultima luptă în războiul cu Silviu Prigoană? Ce se arată în decizia instanţei şi care sunt primele declaraţii ale vedetei!  

Lovitură de teatru pentru Adriana Bahmuţeanu! Vedeta a primit decizia Judecătoriei Sectorului 3, în cazul custodiei copiilor, pentru care se luptă de mai bine de patru ani cu tatăl acestora, Silviu Prigoană. Practic, Judecătoria Sectorului 3 a stabilit domiciliul minorilor la tată. Cu toate acestea, spune Adriana Bahmuţeanu, "dracul nu e atât de negru".

Vedeta a renunţat la judecată şi custodia copiilor este, de fapt, comună! 

"Stabileşte locuinţa minorilor... la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile", se arată în soluţia instanţei.

Primele declaraţii ale Adrianei Bahmuţeanu

Prezentă în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Adriana Bahmuţeanu a oferit primele declaraţii privind soluţia instanţei. Vedeta a amintit că este un proces în care tatăl copiilor săi a cerut custodie unică şi care durează de patru ani şi jumătate. Doar că, "între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie. Atunci, era firesc ca după patru ani de balamuc în care ne-am tot mutat în tribunale, acesta fiind al 82-lea proces intentat".

Adriana Bahmuţeanu, cu sprijinul avocatei, a cerut să se renunţe la judecată.

I-a spus judecătoarei "să stea copiii la el". Vedeta recunoaşte că a obosit! Custodia este comună, spune Adriana Bahmuţeanu. 

Privind decizia instanţei, Adriana Bahmuţeanu a precizat că pensia alimentară este o procedură de instanţă. "Eu mă bucur că între timp situaţia s-a rezolvat", a mai spus Bahmu.

Mesajul Adrianei Bahmuţeanu pentru copiii ei: "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine. Ne vedem când doriți voi!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro