Lovitură pentru un milionar celebru! Anunţ şoc în direct: "Mâine îl voi executa silit" / VIDEO

Lovitură pentru un milionar celebru! Anunţ şoc în direct: "Mâine îl voi executa silit" / VIDEO © captură video

Adela Chirică luptă cu ultimele forţe pentru drepturile fiului său. Manechinul susţine că ar fi fost şantajat de tatăl copilului, un controversat milionar. Tot războiul a început după ce afaceristul ar fi refuzat să mai dea pensia alimentară, pe motiv că nu el este tatăl biologic al băieţelului de 12 ani. Acum, Adela Chirică îi cere pensia alimentară tatălui copilului, în instanţă.

Războiul dintre Adela Chirică şi controversatul milionar continuă! Invitată în platoul emisiunii "Acces Direct", manechinul a dat o veste bombă, în lacrimi de fericire. Chiar luni, 25 noiembrie, a primit vestea pe care o aştepta cu sufletul la gură, de ceva timp. Adela Chirică a câştigat procesul şi marţi, 26 noiembrie, spune ea, îl va executa silit pe tatăl copilului ei.  

Adela Chirică se bucură că, în sfârşit, nu va mai fi nevoie să ceară bani de la oameni, în stângă şi în dreapta, pentru a avea ce să-i pună pe masă copilului său grav bolnav. 

"Doar ce m-a anunţat avocata că am câştigat procesul azi! Mâine îl voi executa silit! L-am iertat atâtea luni în care el a făcut petreceri, n-a dus lipsă de nimic... luni în care eu am trăit cu banii adunaţi din donaţii de pe Facebook, de la avocata mea... Acum am câştigat şi nu mai cerşesc!", a spus manechinul la "Acces Direct".

Cu toate acestea, Adela Chirică a menţionat că a câştigat o ordonanţă provizorie, iar procesul o să dureze destul de mult timp. Dacă totul merge aşa cum crede ea, tatăl copilului va fi obligat să scoată până la 4.500 de RON. Adela Chirică se bucură că va avea cum să-i facă micuţului ziua de naştere şi să cumpere cele necesare pentru Crăciun. 

"Am câştigat o ordonanţă care este provizorie pentru că am început procesul de fond unde o să fie mult mai greu. La acest proces o să dureze foarte mult. El, până se va termina procesul de fond care va calcula cuantumul copilului, cuantumul pensiei, va fi obligat să plătească 4.500 de RON. Voi putea să-i fac Crăciunul şi ziua copilului meu! Pot să-i fac brad, poate să vină Moş Crăciun şi pot să-i cumpăr cadou", a spus Adela Chirică la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro