Minunea din viaţa Oanei Săvescu, designerul care locuieşte într-o casă ruptă din basme: "Când am rămas însărcinată, mama era în comă" / VIDEO

Minunea din viaţa Oanei Săvescu, designerul care locuieşte într-o casă ruptă din basme: "Când am rămas însărcinată, mama era în comă" / VIDEO © captură video

Un paradis cu mii de păpuşi, minicăsuţe, baldachine moi, ponei şi o explozie de culori! Aţi putea jura că aşa ceva găsiţi doar în poveşti, dar vă spunem noi că acest loc există şi în realitate! E locul în care o celebră creatoare de modă concepe rochiţe unicat.

În casa cu mobilă albă ca omătul, ornată cu flori, deasemenea, albe, totul parte desprins dintr-o poveste. Iar dacă vreţi ca şi în casa voastră să aveţi aşa ceva, ar fi bine să ciuliţi urechile, să scoateţi un pix şi o foaie şi să notaţi!

Fericirea i se citeşte în ochi frumoasei mămici, atunci când în preajma ei apare îngerul său, Fluturica! 

"E o minune că o avem şi ne bucurăm maxim de ea. Cred că acest copil există în viaţa mea datorită rugaciunilor mamei mele. Mama nu mai este din păcate şi şi-a dorit foarte mult să o am", a spus Fluturica pentru Acces Direct.

Flulturica a condus echipa Acces Direct şi în dormitorul ei, unde magia îşi face simţită prezenta încă de la intrare. 

Fluturaşi, zeci de ponei în căsuţe albe şi un pătuţ plin de jucării de tot felul, de animăluţe colorate, care mai de care mai încântătoare şi... cântătoare. 

În paradisul colorat, Fluturica se simte mai ceva ca o prinţesă. Aici, în regatul poveştilor, lângă leaganul alb, personajele fabuloase  capătă parcă şi ele... viaţă! Creatoarea de modă a conceput un decor mirific, pentru fiinţa pe care o adoră cu toată inima sa:fiica ei! Fiinţa care a întregit-o după ce mama ei s-a stins din viaţă.

"Când am rămas însarcinată, mama era în comă... Mi-a pus mâna pe burtică şi a zis că îşi aduce aminte de când a pus mâna pe burtica ei...", a mai spus aceasta.

Înainte s-o aducă pe lume pe Fluturica, celebra ei mamă, Oana Săvescu surprindea industria modelingului prin creaţii romantice şi elegante, râvnite de mai toate divele. Acum însă, tânăra mămică se dedică trup şi suflet creatiilor unicat pentru micile prinţese. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro